zaterdag, december 22, 2012

Sien Charles Knut...


(klik voor groot)

Sien was met slechts één naam niet helemaal tevreden. Daarom bedacht ze er zelf regelmatig namen bij. De achternaam kwam het eerst. En omdat zij ook een goede herder was moest dat natuurlijk Christus zijn. 

De tweede naam werd Charles. Want dat is de tweede naam van een schrijver waar we zéér bevriend mee zijn. En toen kwam het hele gedoe om het ijsbeertje Knut. Sien vond dat wel een passende naam. Toen Bibi aan Oorlogsdieren werkte hoorde Sien de naam Rifleman en die werd dus meteen toegevoegd. Daarna won Hinkelien Schröder goud op de Olympische Spelen. Bleek president Obama ook zwart te zijn (schept een band). Dreef het hondje Ban twee weken op de oceaan. Bleek burgemeester Aboutaleb een vrouw te hebben die Khaddouj heet. En was Minerva de godin van de wijsheid. Zo kregen we Sien Charles Knut Rifleman Hinkelien Obama Ban Khaddouj Minerva Christus.

En toen was Bibi jarig en kreeg ze dit cadeau van Edward. Alle namen van Sien getekend door Floor de Goede. Alleen Knut zit er niet bij, maar dat is eigenlijk maar goed ook. Maar wát een geweldige tekeningen en wát een geweldig cadeau...

1 opmerking:

Ionica zei

Ik had helemaal niet gereageerd, maar denk al weken dat dit een van de liefste en mooiste kadootjes ooit is.