vrijdag, november 23, 2012

Opschepclinics in Amsterdam en SittardOpscheppen is hot. RTL komt waarschijnlijk komend voorjaar nog met het programma So You Think You Can Brag en The Boast of Holland. Een week later gevolgd door SBS met Sterren Scheppen Op (waarschijnlijk op het ijs, van de duikplank, in de jungle of in hun eigen braaksel. Maar dat is nog vrij onzeker). Marcel Gelauff overweegt een speciale editie van het NOS journaal van half negen tot negen op Nederland 2, waarin het nieuws gigantisch overdreven gaat worden.

In het land blijkt een enorme vraag naar opschepcursussen. In het land zijn er dan ook duizenden NLP-coaches die zich hebben laten omscholen tot opschepcoach. Kijk in uw regionale Gouden Gids voor een coach bij u in de buurt.

Zelf geef ik de komende week twee clinics. Morgen, zaterdag 24 november, ben ik van 15.00 tot 16.00 uur bij Hoogstins in de Kinkerstraat in Amsterdam. Woensdag 28 november ben ik van 16.00 tot 17.00 uur bij Boekhandel Krings in Sittard.

De clinics zullen zich toespitsen op 'een stukje' theorie: vertellen over 'Is dat alles?'. Daarnaast komen de basisbegrippen, techniekverbetering uitgebreid aan bod en volgen er natuurlijk diverse praktijkoefeningen. Iedereen, van kind tot opa is van harte welkom!

3 opmerkingen:

Netty van Kaathoven zei

En oma's? Mogen de oma's nu eindelijk ook?

Jan Paul zei

Iedereen die zich denkt te kunnen meten met een opa mag meedoen.

Inge zei

Doe je de groeten aan Wim?