vrijdag, augustus 17, 2012

Oproep!


Anna van Praag schrijft

Zat ik maar in Zomergasten... Dan liet ik de hele redactie voor me werken om een fragmentje te zoeken uit een best wel oud tv-programma over sinterklaas dat ik nooit ben vergeten maar ook nooit meer kan vinden.
Een presentatrice (type Leonie Sazias) loopt door de kleuterklas. 'Wie is dat?'  vraagt ze aan de kinderen.
'De juf natuurlijk,'  zeggen ze.  
Dan trekt de juf een rode mantel aan. Ze zet een mijter op. En ze plakt er een baard bij. De kinderen zien het allemaal gebeuren.
Weer maakt de presentatrice een rondje door de klas. Weer vraagt ze: 'Wie is dat?' 
'Sinterklaas natuurlijk,'  zeggen de kinderen.
En precies daarom hou ik ondanks alles toch zo van kinderen en wil ik altijd en altijd voor ze en over ze blijven schrijven. 

Weet u over welk programma dit gaat, herkent u het profiel van de presentatrice of heeft u meer informatie die tot opsporing van het fragment kan leiden? Neem dan contact op met dit blog, bel de politie in uw woonplaats of Meld Zomergastenfragmenten Anoniem.

1 opmerking:

Jordy zei

Hallo,

Via Google kwam ik op deze blog terecht. Ik reageer op een oud bericht, maar ook ik ben op zoek naar ditzelfde fragment! Ik heb het laatste half uur internet afgestruind, maar kom het nergens tegen. Heb jij het ooit gevonden? Enig idee uit welk programma dit kwam? Zou fantastisch zijn als je me de goede richting uit kunt helpen.

Bedankt en met groet,
Jordy