dinsdag, januari 10, 2012

Uitzending gemist

De televisierecensenten Hans Beerekamp als Jean-Pierre Geelen schreven over 'De beste televisie ooit' en 'hier is tv voor bedoeld.' Zelf vond ik het wel aardig. De waarheid zal ongetwijfeld in het midden liggen. Oordeel zelf:

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

6 opmerkingen:

Joyce van den Beuken zei

Ik vind het vooral heel onbeleefd en onrustig van die meneer dat hij jou zo in de reden viel. Het werd net interessant. Tja.
Hoeveel tijd ben je daar nu alles bij mekaar zoet mee geweest? Of gaat het van hup-hup-hup en weg ben je weer?

Gina zei

Ja, die presentator was storend en Jan Paul had zeker zelf langer aan het woord gemogen. Maar zo is het nu eenmaal op de Nederlandse televisie? In ieder geval toch leuk om dit gezien te hebben!

Anoniem zei

Ik vond dat beide presentatoren behoorlijk in de rede vielen. Dat doe je toch niet bij een echte deskundige als ir.prof.dr.J.P. Schutten?
Ik vond dat je het erg goed deed!

Greet zei

Leuk je op de tv gezien te hebben. Je had wat mij betreft nog wel meer interessante dingen mogen vertellen. En ja, die presentatoren waren storend, hoorden liever zichzelf praten.

Ionica zei

Wat deed je het goed! Je hebt ook zo'n leuke stem en manier van praten. Ben je al aan het schrijven voor je toespraak bij de Emmy's?

Jan Paul zei

Valt wel mee hoor, dat in de rede vallen. We hebben natuurlijk een voorgesprek gehad en zij wilden dat er zoveel mogelijk leuke onderwerpen besproken werden. Daarom grepen ze in als ik iets te lang van stof was. Anders zouden andere technieken en uitvindingen niet aan bod komen. Ik was dus juist heel blij met hun interrupties.