donderdag, januari 05, 2012

En we hebben een winnaarrrrr!

De jury v.l.n.r.: Dini Tepelkamp, Wieke Schröders-Ter Veld, juryvoorzitter Nol Koelewijn, Pärtti Ahonen, Harke Oelema

Ja! Het heeft even geduurd, want het was absoluut niet makkelijk. Maar we hebben een winnaar. De jury wil overigens nog eens met klém benadrukken dat iedereen de mee heeft gedaan en iets heeft ingestuurd natuurlijk een winnaar is. Er is alleen één nog nét iets grotere winnaar.

De strijd ging uiteindelijk tussen de ondergesneeuwde vogels van Henriette, de boterhammen van Igor en de drie dagen van Koos.

Uiteindelijk is uit deze top drie weer één winnaar gekomen en dat is (trommel zelf even op je bureau of tafel): Igor! Igor krijgt dan ook een gesigneerd boek van mij naar keuze opgestuurd. Gefeliciteerd! Nol had bovendien nog een leuke oorkonde van brooddeeg gebakken, maar die is helaas nogal gaan nagisten. Hij verspreidde zo'n onwelriekende geur, dat we hem helaas in het mileupark Westzaan moesten deponeren. Met excuses aan de mensen in Oostzaan trouwens.

De uitslag staat bovendien weliswaar vast, maar er kán over gecorrespondeerd worden. Dat kan door een kleitablet met je reactie in vijfvoud gekopieerd op te sturen naar de familie H.Y.J. Beerbaum, Westmond Drive 1247, 36700 AC, Wounded-knee, Nebraska.

8 opmerkingen:

bibi zei

gefeliciteerd Igor. Ik heb een tijdje naar het sliertje zitten staren dat als mond dient. Ik dacht steeds dat het mayonaise was, maar ik zie nu in dat het toch een grote emelt is. Is het kweek of wild, vroeg ik mij af?

ted zei

Kan er over de uitslag gecorrespondeerd worden? Want ik ben het er niet mee eens. Al misgun ik Igor de overwinning niet.

Gina zei

Ja, proficiat Igor! De boterhammen waren stilletjes ook mijn favoriet :-)

Igor zei

Dank jullie wel, ik ben zo goed als sprakeloos en zeer vereerd.

Corien zei

Een verrassende winnaar. Iedereen weet dat de echte Jan Paul de ondergesneeuwde vogels zou kiezen. Mijn kleitablet met klachten ligt in de oven.

Henriette zei

Goh wat leuk allemaal! Ik ben al meteen wat aan het bedenken voor het volgende jaar, iets met boterhammen met poedersuiker, of dumbo octopussen misschien...
Igor proficiat!

Jan Paul zei

Ted, er kan naar hartelust gecorrespondeerd worden. Instructies staan onderaan de post.

Jan Paul zei

Gefeliciteerd Igor! Qua boek denk ik natuurlijk meteen aan 'Graaf Sandwich.' Maar als ik je een beetje ken, dan zou 'Ik wil vleugels' misschien nog beter zijn.