maandag, december 12, 2011

Het oog van de storm

Hier een filmpje genomen tijdens het oog van de storm, toen het stil genoeg was om rustig te filmen. Achterin zie je het gat in het dak van de bus.

7 opmerkingen:

Joyce van den Beuken zei

Sjonge, jonge, Jan Paul, dat zijn wel pittige ervaringen!
Wat een troosteloze, kale onherbergzaamheid, daar, zeg. Zou het graag eens zien en de Schotten meemaken, maar dan in de zomer.
Doe Bibi de groeten en zeg maar dat ik blij ben dat ze nog leeft.

Corien zei

Ik krijg hier koude voeten van. (Plus dat ik uitkijk waar je naar de wc zou kunnen). Jullie zijn erg dapper.

Diet zei

Hoe bang waren jullie eigenlijk? Of meldt het verhaal dat niet?

Jan Paul zei

Dat valt wel mee. Een bus kan omwaaien, en dan? Als je je gordels draagt kan er niet heel veel gebeuren. Er zaten twee Colombiaanse meisjes achter ons die voor het eerst sneeuw zagen. Die waren wel heel bang. Maar ze hebben zich kranig gehouden.

bibi zei

Iedereen hield zich cool, maar ik was wel bang. Ik zat te schudden op mijn stoel. Eerst dacht ik dat het alleen van de kou was, maar ik kwam bijna los van de zitting. Ik was vooral bang dat er een vrachtwagen bovenop ons zou klappen, dan heb je niet zoveel aan die gordels. Maar ik liet Jan Paul maar in die waan, want als hij zou gaan zitten shaken viel de bus alsnog om, hèhè.

Jeska Verstegen zei

Het waai-wapper-geluid op de opname klinkt mooi. Tjee, wat een bizarre ervaring.

Anoniem zei

Wat een leuke blog, Jan Paul. En wat een avontuur. Brrr, Ik zou niet zo dapper zijn. Veel liefs uit Vlaanderen, ook aan Bibi. Kaat