dinsdag, oktober 11, 2011

Het hoeft niet...


Kijk, het hoeft natuurlijk helemaal niet. Je bent vrij om te doen wat je wilt. Het is hier geen dictatuur. Maar stel dat je in een goede bui bent en even tijd over hebt. Dan zou je bijvoorbeeld op Kinderen van Amsterdam of Kinderen van Nederland kunnen stemmen. Of op een ander boek natuurlijk. Bijvoorbeeld op Hoera voor Superguppie! bijvoorbeeld. Of op Gebr. Maar nogmaals, het hóéft niet...

6 opmerkingen:

Ionica zei

Gestemd! Was moeilijk kiezen zeg. Heb vooral op de boeken gestemd die ik als kind geweldig vond (Koning van Katoren, Brief voor de Koning, de Kleine Kapitein), maar heb ook Kinderen van Amsterdam gekozen (paste ook mooi bij al die K's).

Diet zei

Ik heb het ook gedaan maar vraag me af wat de zin is van zo'n verkiezing via een webwinkel. Wie wordt daar nou beter van, jij Jan Paul?

Ted van Lieshout zei

Waar moeten we stemmen? Waarop en waarom?

Diet zei

Op'Het Mooiste Kinderboek Aller Tijden' op de webwinkel van de Volkskrant: http://mooisteallertijden.vkshop.nl/
De zoveelste. Via een minimedium als een krantenwebwinkel. Dus wat dat oplevert? Mij een raadsel.

Jan Paul zei

Ik koop nooit meer via die webwinkel. Uit principe. Ze maakten ooit reclame dat je er Mad Men deel 4 kon kopen. Dat was nog nergens in Nederland te koop, dus ik bestelde het. Vervolgens moest ik twee maanden wachten en waren andere winkels beduidend goedkoper.

Maar wat het oplevert? Het lijkt me heel leuk om verkozen te worden tot het mooiste kinderboek. Al acht ik die kans net zo groot als de kans dat Sien haar pensstaaf uit vriendschap wil delen met een kat.

bibi zei

Oké, ik ga stemmen, maar alleen vanwege het plaatje van de hond.