zondag, september 04, 2011

Liervogel 2

Het vorige filmpje is nog leuker als je weet waartoe liervogels allemaal in staat zijn. Dit is Chook. En in de dierentuin waar Chook woont hebben ze een grote verbouwing gehad...Met dank aan Gina!

3 opmerkingen:

Pascale zei

Onbegrijpelijk dat hij nog alleen in een hokje zit, je zou zeggen dat de dames in de rij staan.

Misschien moet hij gaan samenwerken met de prieelvogel (de Barry White onder de vogels):

http://www.youtube.com/watch?v=GPbWJPsBPdA

Jan Paul zei

Die dames balen natuurlijk dat hij alleen de geluiden heeft gekopieerd. Als hij nou een beetje op had gelet en geleerd had hoe hij met al die black&deckermaterialen moest omgaan, dan had hij zich nog nuttig kunnen maken, in en om het nest.

Dat heeft die prieelvogel een stuk beter in de gaten. Al had dit diertje wel een stage bij Jan des Bouvrie kunnen gebruiken om meer over de ruimtelijke werking van wit te leren.

Pascale zei

Okee, een beetje dellerig is het wel, dat rood. Maar wit is weer zo wit. Lekker knus juist op deze manier. Beetje jaren zeventig, kurk op de muur en een ribfluwelen zitkuil. En dan die oprijlaan en al dat eten.

Ik denk dat het goed was gekomen als de werkmannen van Adelaide ook een radio hadden gehad met 'Our House' van Crosby, Stills & Nash. Dan de liervogel zingend aan het begin van de oprijlaan en de prieelvogel bessen serverend in de zitkuil. Maar ja, dat is allemaal achteraf gepraat.