woensdag, september 07, 2011

Gastblogger: Ted van Lieshout


Ted van Lieshout: "Mijn weblog is nu twee weken niet meer bereikbaar omdat de server aan het verhuizen is. Het zou hooguit 48 uur duren; eerlijk gezegd zou het me niet verbazen als het nooit meer goedkomt, omdat de server (Web-log) zo goed als geen informatie meer verstrekt. Wat ik dan ga doen, weet ik niet precies. Op mijn website tedvanlieshout.com is ruimte voor een weblog, ik zou ook elders een nieuw weblog kunnen beginnen, ik kan deze gelegenheid ook te baat nemen om te stoppen met mijn weblog, want het heeft misschien wel lang genoeg geduurd.
Hoe dan ook: Jan Paul was zo vriendelijk om zijn weblog aan te bieden voor een bericht van mij. Ik maak daar graag gebruik van om een oproep te doen - dank je, Jan Paul!
De Middag van het Kinderboek op zaterdag 17 september is al twee weken volledig "uitverkocht" (dat staat tussen haakjes omdat de toegangskaarten gratis zijn) en er is nu een wachtlijst die steeds langer wordt. Ik wil mensen die kaarten hebben gereserveerd en/of in hun bezit hebben en eigenlijk al weten dat ze niet zullen komen, dringend verzoeken om die toegangskaarten terug te geven via dit telefoonnummer: 020 52 30 900. Dan zitten we op 17 september niet met lege stoelen, terwijl buiten mensen staan die dolgraag naar binnen hadden gewild."

5 opmerkingen:

Ted zei

Dat zijn natuurlijk geen haakjes, maar aanhalingstekens!

Maria Holtrop zei

Stoppen met je weblog is natuurlijk geen optie, Ted!

Jeugdbib Ham zei

Ted stoppen met zijn weblog? Dan organiseren we een mars op Amsterdam!

Ted zei

Huh, moet ík nog zien!

Jeannine Janssens zei

Ted, ik zou het jammer vinden indien je weblog zou stoppen. Met je site http://www.tedvanliescout.com heb ik een probleempje : zo dikwijls ik een poging waag om die site te bezoeken, loopt mijn computer vast...