dinsdag, juli 19, 2011

De ster uit het verleden


Wie hebben we hier? Ik zou het ongelooflijk knap vinden als iemand het zou raden. Daarom twee hints. Het thema van deze week is muziek. En van gene zijde mag ik de letter A doorkrijgen.

Update: hier een iets minder recente foto...

8 opmerkingen:

Ionica zei

Ik weet het! Maar ik heb een beetje valsgespeeld. Met Google kun je tegenwoordig ook op plaatjes zoeken, ik zocht al tijden naar een goede test. En voila, ik gaf deze foto op en kreeg gelijk de juiste naam. Zou hem trouwens nooit herkend hebben en wist ook al niet dat zijn naam een woordspeling op onvermurwbaar was. Ik dacht zelfs dat het zijn echte naam was.

Jan Paul zei

Nou, met deze extra hints is het een makkie!

Mike zei

poeh ten eerste schrik me een hoedje van je profielfoto.... wat een mooie man ben je toch..

geen idee wie het is...

Jeugdbib Ham zei

Ionica, ik ben wel heel benieuwd hoe je een plaatje googlet (of is het googled?) Het lijkt me de omgekeerde weg van hoe het vroeger ging. Kan je dat eens uitleggen?

Pascale zei

Ja, met deze foto erbij weet ik het! Ik zeg: dit is een overval. Ik zag ook een afschuwelijke foto van hem met openhangende gouden kamerjas, jarenzeventigbril en sigaret schuin in de mondhoek. Een beetje het hoentje van jouw weekbegroeting.

@Stefan: Een plaatje googel je door naar Google Afbeeldingen te aan en te klikken op het fototoestel rechts in de zoekbalk. Kun je uploaden of een link opgeven. De dood voor deze rubrieken.

Ionica zei

@Harm: Precies hoe Pascale zegt.

@Pascale: Ik beloof plechtig dat ik nooit meer google zal gebruiken voor deze rubriek. Daar is het raden te leuk voor, al is het hondsmoeilijk.

Ik zie voor dat google-plaatjes-zoek-ding vooral mogelijkheden voor vakantiefoto's waarvan je bent vergeten waar ze zijn genomen. Of om te kijken wat voor soort hond Sien nu precies is.

Jan Paul zei

Misschien dat je net iets te jong bent voor deze meneer, Mike. Maar wel fijn om te zien dat je je scherpe blik nog steeds hebt, als vormgever en kenner van verhoudingen.

Jan Paul zei

Ionica, Sien vind je niet zo snel. Maar ik zal morgen over het antwoord op die vraag bloggen...