maandag, april 11, 2011

Gebed


Beste God,

Dank voor deze fijne dag. Het was weer leuk op school. En bedankt dat we elke dag weer te eten hebben. Daarom vraag ik u: wilt u zijn met al die mensen die niet te eten hebben? En de mensen die pijn hebben en ziek zijn? En de mensen die iemand in de familie hebben die dood is? Wilt u die mensen heel erg helpen?

Wilt u ook zijn met het Nederlands elftal? We staan nu met 2-0 achter en hebben nog maar een half uur te spelen. En dat terwijl ze in Polen helemaal niet zo in u geloven als wij in Nederland. Maar belangrijker zijn natuurlijk die mensen met honger en pijn.

Nogmaals, wilt u die mensen heel erg helpen? En kunt u heel misschien zorgen dat Maya verliefd op mij wordt? Dan hoeft die fiets waar ik vorige week om vroeg niet meer. Wilt u ook zijn met de mensen die alleen zijn? Wendy mag trouwens ook, maar dan liever wel met de fiets.

Maar ik ben helemaal niet belangrijk. Als het zou kunnen, dan graag, maar denkt u eerst aan de mensen in de derdewereldlanden. Helpt u hen eerst. En dan het Nederlands elftal. En dan misschien Maya. Nou stop ik.

Amen

Geen opmerkingen: