donderdag, maart 10, 2011

De Strijd

De strijd is zwaar. De strijd is meedogenloos. Onderhandelen is geen optie. Overgave ook niet. Maar uiteindelijk, als de stofwolken zijn opgetrokken, uiteindelijk, als de kraaien het ontzielde vlees van de botten scheuren, uiteindelijk zal er een winnaar zijn.

7 opmerkingen:

Ingrid zei

Owwwwwh!
Vooral die muziek erbij (van de film die ze op de achtergrond kijken) is geweldig.

Jan Paul zei

Het grappige is: hij blijft leuk, hoe vaak je ook kijkt. Net als de Heinekenreclame met Rudi de skileraar. Die ging ook nooit vervelen.

Jeugdbib Ham zei

Jan Pauls Blog gaat alsmaar meer de kant uit van de platte sensatie. Gruwelijke taferelen tonen met duidelijk maar één doel voor ogen: hogere kijkcijfers halen. De normvervaging die dat tot gevolg heeft, daar ligt Jan Paul niet wakker van. Waar gaat dit eindigen? Krijgen we binnenkort zelfs beelden van viervoeters die een pantoffel verscheuren?

Een misnoegde ex-bezoeker

Gina zei

hahaha!

Diet zei

Ik begin mijn werkdag maar zelden grinnikend, schaterend en tot een plasje op de vloer gesmolten. Vandaag wel. Wat een heerlijk nonfilmpje.

Jan Paul zei

Neeneenee. Dit is allerminst platte sensatie. Wij laten hier nooit zomaar dit soort filmpjes zien. Maar als ze functioneel, smaakvol en artistiek in beeld worden gebracht, ja, dan zijn ook dit soort taferelen geschikt voor dit blog. Gruwelijk? Absoluut. Wreed? Zeker. Maar kunst is kunst.

Jeska Verstegen zei

Jammmer! Ik krijg een foutmelding als ik het filmpje wil bekijken.