zaterdag, januari 01, 2011

Mijn voorspellingen voor 2011


2011 wordt een fantastisch jaar. Let maar op. Ik voel het gewoon. Hierbij enkele voorspellingen die zeker gaan uitkomen. Mark my words. Lees dit berichtje nog maar eens over twaalf maanden en kijk eens wat er van uitgekomen is. Wedden dat in 2011...

... een uitvinding wordt gedaan waardoor de eerste stralen van de douche meteen al comfortabel warm zijn en niet ijskoud.
... de Wereldbank met het schaamrood op de kaken moet toegeven dat ze een rekenfoutje hebben gemaakt en dat de komma van ons banktegoed op de verkeerde plek stond. De hele wereldbevolking is dus in een klap tien keer rijker.
... Gillette met een revolutionair nieuw apparaat komt mes zes(!) mesjes. Ongewenste haren schrikken daar zo van dat ze zich meteen overgeven en met witte vlaggetjes gaan zwaaien en beloven nooit meer te groeien.
... Freddy Mercury toch nog te reanimeren valt, zodat Queen weer in zijn oude bezetting op kan treden. Hetzelfde reanimatieteam begint daarna aan John Lennon en Bach.
... een papiertje wordt gevonden met daarin instructies hoe je met een houten vlotje beelden van 75 ton naar Paaseiland kunt vervoeren en de heuvel op kunt rollen.
... Paul de Leeuw op het idee komt om een (hilarische!) uitzending te maken met verstandelijk gehandicapten die dan heel spontane en malle dingen zeggen.
... Diezelfde josti's de directie van ProRail en de NS vervangen, zodat de treinen een stuk regelmatiger gaan rijden.
... Reclames die beginnen met 'Dit is Niemand' verboden worden.
... Er een iPhone app komt die ervoor zorgt die je thee binnen drie seconden naar de ideale drinktemperatuur blaast.
... Gordon (uit te spreken als Gggorr-don, zoals Komrij doet) ruzie krijgt met zijn collega's en uit de Toppers dreigt te stappen, maar het toch uiteindelijk niet doet.
... De 19-jarige Danny de Rooy uit Delden ontdekt hoe je olie en benzine eenvoudig kunt vervangen door zeewater met een schepje suiker.
... De konijnen Snuf en Langoor op de Hoge Veluwe ontdekken hoe dieren zich kunnen bewapenen tegen jagers. De strijd wordt zo een stuk eerlijker en veel jagers gaan daardoor over op bingo en figuurzagen als hobby.
... El Bulli en de Febo gaan samenwerken.
... Johan Cruyff toch weer besluit te gaan voetballen en Ajax naar de top in de Champions League brengt.

Mochten ze niet uitkomen, dan wens ik iedereen desondanks een heel gelukkig en gezond 2011!

5 opmerkingen:

Jeugdbib Ham zei

Danny de Rooy is nog maar 16. Dus dat kan helemaal niet!

Zijn al je voorpellingen op zulk los zand gebouwd?

Jan Paul zei

Oh. In dat geval vervangt hij benzine en olie door een mengsel van zeewater en peper.

annelies zei

Mij lijkt het allemaal heel plausibel. Hier en daar een snufje zout en wat peper erbij en het komt uit. Maar hoe zit het met de majesteit, treedt ze af of niet?

Jeugdbib Ham zei

Sien de hond? Nee, die treedt niet af. Die blijft gewoon heerlijk op post.

Jan Paul zei

Ik heb er even wat berekeningen op losgelaten. Hare majesteit blijft en haar kersttoespraak zal gaan over verdraagzaamheid. We moeten verdraagzamer worden, anders zijn we hele slechte landgenoten.

Sien zal dit jaar wederom door UNESCO verkozen worden tot leukste dier ter wereld.