dinsdag, november 02, 2010

Hoop

Oké er gaat dan flink bezuinigd worden enzo. In de V.S. krijgen de complete gekken steeds meer macht. De zeeën worden leeg gevist. Bedrijven als E-on, Bayer en Solvay betalen klimaatsceptici om twijfel over de opwarming van de aarde in stand te houden. Het bestuur van Ajax blijft een gigantische puinhoop. In plaats van dat iemand te kap van de regenwouden tegen gaat, verdwijnen ze alsmaar op grotere schaal. Maar toch, maar toch, maar toch gloort er hoop. Jawel. Want Tjibbe Veldkamp schrijft het volgende Kinderboekenweekgeschenk. Dus dan wordt 2011 tóch een goed jaar.

Tjibbe is een romanauteur die toevallig in het lichaam van een prentenboekenschrijver geboren is.

3 opmerkingen:

Stefan zei

En dat Kinderboekenweekgeschenk gaat in België weer niet te krijgen zijn. Wij blijven dus weer met al die wereldproblemen zitten.

Jan Paul zei

Nee. Gewoon even de grens over in de Kinderboekenweek. De Nederlandse versie van 'Iedereen is gek!' kopen (spaar ze allemaal!) en het Geschenk cadeau krijgen. Zul je zien dat jullie kabinetsformatie en taalstrijd ook in een keer worden opgelost.

Jeugdbib Ham zei

Ik geloof nooit dat er voldoende exemplaren gedrukt zijn van 'Iedereeb is gek!' om de formatieproblemen op te lossen, Jan Paul.
Denk je al aan een tweede en derde druk?

Stefan