vrijdag, november 26, 2010

En dan nu: de reacties!

Later meer nieuws over de ontsnapte stier. Nu eerst een paar reacties uit de Telegraaf en op de site van Powned... De allerlaatste is het grappigst. En in tegenstelling tot de meeste andere reacties sluit ik me er helemaal bij aan.Ach ja, deze mentaliteit is heel gebruikelijk in die 'kringen'. Geen respect voor dier en mens. Daar komt het op neer. Geert heeft weer gelijk.

Hans, ArnhemEn daarom stem ik PVV! Waarom bestaat er uberhaupt een islamitisch slachthuis?????

Anne, Eindhovenhad je kunnen bedeken, DAT is nou onze cultuur verrijking

Quedice, VenloWij zijn een clubje echte motor liefhebbers,en zullen deze meneer in Arnhem vriendelijk verzoeken een rondleiding door zijn zaak te geven. Puur uit interesse.

Gebroeders, WereldBoycotten die grijze geldwolf.

L.B., Den Haagwie controleerd Dumon?Hoeveel is er binnengekomen?Spel zonder grenzen? Is hier sprake van(durf het niet neer te zetten)ruikt er wel naar. Een van de twee wordt er beter van. Albert

Albert , Belgiëals iemand iets heel erg graag van mij wil kopen, verhoog ik de prijs, zo ook deze slager. Kapitalisme heet dat, uweetwel: waar Nederlands economie op draait. Het is dan ook absolute onzin om te spreken over morele chantage door of sadisme van de slager. Sterker: het is eerder chantage van Tak door deze slager te demoniseren met totaal ongepaste woorden, kennelijk om hem te dwingen de stier te verkopen voor de prijs die Tak bereid is te betalen.

Fenna, AmsterdamSlachten op een manier die de linkse kerk met voldoening wil gade slaan. Lang leve het ritueel slachten. Goedgekeurd door Pechtold van D66.

dijkstra, rotterdamWeer een staaltje van een Turk met twee nationale passen, een Turk die we toestaan iets te doen wat zijn geloof vereist maar waar we eigenlijk erg tegen zijn,een Turk die dankbaar moet zijn dat hij hier mag verblijven en het op die manier toont het niet waard te zijn

Dirk , BeekGewoon slachten die stier , dat geauwe-hoer en dat zielige gedoe om niets hou aub op ,als de stier niet ontsnapt was had je er nooit iets van gehoord en was het allang biefstuk of tataar .

Floor , Weertnederland is ziek NEDER dat zegt al genoeg over het land het zakt steeds dieper en dieper en RUTTE lacht steeds harder met zijn rijke vriendjes

schaam me, groningenleuk al die reacties hier.... En vanavond weer allemaal aan de biefstuk natuurlijk.

AntiWilders, RotterdamIk heb nooit een artikel gelezen van een weldoener die een dier wil redden van een niet islamitisch slachthuis. De schappen van de supermarkt en slagerij is gevuld met vleesproducten maar niemand die er aan denkt om de slachter van het dier dat hun goed smaakt te gaan bestoken met media, publiciteit en acties om andere dieren hetzelfde lot te besparen. Oh maar wacht, ik zie de verhoudingen vast verkeerd. Nu gaat het om moslims.

Naoual, KrommenieSadistisch? Het is een ondernemer! Iedere dag worden er duizenden dieren geslacht, het is niet meer dan logisch dat de mensen die in die branche werken niet meer vallen voor de mooie ogen van de dieren die ze slachten. Het is nier meer dan normaal dat deze slachter de discussie beu is. Met sommige dierenvrienden valt tenslotte geen normaal gesprek te voeren.

Petra, ScheveningenReaguursels

Wie heet er nou Bibi Bumon Tak?

Asmodean


Ja beste kinderboekenschrijfster... Moslims mogen tegen ongelovigen LIEGEN! Ies halal Dus waarschijnlijk gaat het nog meer kosten dan die 5000 euries. Welkom in de grote mensen wereld.

A.n.alvabeet


Gewoon die stier wat varkensvlees voeren, over overgieten met varkensbloed. Zijn we ook gelijk van die hele discussie af.

Fietskettingslot


Ach tyf toch op, die eigenschap is de hollander al helemaal niet vreemd hoor pikhoofd. Als je zonodig wil zeiken, bekijk dan beide kanten.

Bloodzone


Toch naar voor die koe dat die mevrouw niet al gehecht aan hem was geraakt toen hij nog een fijne bio industrie koe met een kutleven was. Had hij lekker in haar achtertuin kunnen gaan leven.
Maar ja. Een deel van de zogenaamde dierenliefhebbers is pas liefhebber als het dier de dood in de ogen kijkt en niet als er nog iets leuks te organiseren is om het dier een menswaardig leven te geven. Een menswaardige dood is immers zo veel belangrijker dan een leven.

Tanja12121


Raak Bibi niet aan, ik ken haar van vroeger toen ze nog in kralingen woonde 10 jaar geleden, heerlijk mens, lekker lijf en heel charmant.

stofwolk

5 opmerkingen:

Ingrid zei

Die laatste opmerking is inderdaad geweldig! (Zijn jullie er trouwens al achter wie stofwolk is?) Erg prettig om te lezen na al die onzin en ongeïnformeerde mensen.

Jan Paul zei

Nee, geen idee wie stofwolk is.

Jan Paul zei

Om in de terminologie te blijven: vandaag een tsunami aan bezoekers op dit blog. Wordt een recorddagje. Waar komen ze voor? Nee, niet voor de stier. Voor Inger Nilsson naakt.

vrouwke_tjh zei

HUH, mijn cultuur kent wat gaten, maar wie is in godsnaam Inger Nilsson. Ik ben zelf maar een klein golfje, die kwam kijken naar de reacties over de stier, en de enige die me eigenlijk nog een beetje aansprak was eh ja, de stofwolf. Tjemig, ik ben echt te lang uit Nederland weg, want ik krijg zure oprispingen als ik de rest lees. Ik heb het al eerder geschreeuwd en doe het maar weer eens: er moet een wet komen dat elk dier dat uit een slachthuis weet te ontsnappen automatisch zijn doodvonnis omgezet ziet worden in een vonnis van levenslang :-)

Pascale zei

Dat komt vast omdat Pippi vandaag 65 jaar geworden is. Mensen zijn lekkergemaakt op de homepage van google en willen hier het echte werk zien. Het is natuurlijk een goede traditie om op de pensioengerechtigde leeftijd uit de kleren te gaan.