maandag, oktober 04, 2010

Signeren

De komende week signeer ik drie keer. Morgenavond op het Kinderboekenbal. Woensdagmiddag op de Kinderboekenmarkt in Maastricht. En vrijdagmiddag op de boekenmarkt in Sittard. Die laatste twee keer in het gezelschap van onder andere Annemarie Bon, Kees de Boer, Tjibbe Veldkamp, Maren Stoffels en Catharina Valckx.

Mensen die naar de VS zijn geweest houden soms een raar spraakgebrek aan hun reis over. Misschien praat ik vanaf vrijdag wel met een zachte g.

6 opmerkingen:

Ingrid zei

Dakan toghj helegjaar gjeen kwaad.

Lucienne zei

Mocht je doelen op mijn blog, waarin ik schreef dat mijn zoontje na de meivakantie opeens met een zachte g sprak: het is echt zo hoor, en ... hij heeft 'm nu nog steeds!! Heel charmant, dus inderdaad geen probleem, toch?

Gina zei

hahaha, dat wist ik hahaha, dat Ingrid daar op zou reageren! meh jong, dat is tog gaaroets gein zittesj?

Jan Paul, als ik tijd heb kom ik ff neuzen en mn nieuwe camera met ruimere inzoom mogelijkheden uitproberen, dus als ik daarna een close-up van Jan Paul instuur, dan kan dat van 300 meter verderop zijn gemaakt :-)

Gina zei

en het was even zoeken waar precies en hoe laat, maar dat is hier te vinden! om 15 uur in Foroxity Filmarena

Gina zei

en natuurlijk kan de nieuwe camera niet van zoooo ver plaatjes schieten...

Chris zei

Hallo Jan Paul,
was even natuurlijk heel benieuwd naar mijn spitting image en heb ff gegoogeld. Verbluffend, raar bijna. Moet wel maf voor je zijn geweest. Veel succes nog deze week, jullie waren een leuk gezelschap, groetjes Chris