vrijdag, juli 16, 2010

Gottmer

Change of plans. We zijn nog een paar dagen langer weg. Geniet nog even van de wijnkelder en het beertjesbehang. Maar daarom even een post zonder toeters en bellen, omdat deze verbinding via een paar paperclips, plakband, twee magneten, een kurk, twee druppels citroensap, een rolletje ijzerdraad en wat inventiviteit tot stand is gekomen.

Ik kan hier vanuit het oerwoud wel melden dat ik mee ga met het fonds van Nieuw Amsterdam naar Gottmer. Vorige week heb ik er een kijkje genomen en het ziet er heel goed uit. Dat betekent dat de backlist naar Gottmer gaat en dat daar de boeken zullen verschijnen die anders bij Nieuw Amsterdam zouden uitkomen. Met uitzondering van het vogelboek met Angela de Vrede. Dat verschijnt volgende lente bij Querido.

We hebben mooie plannen voor de toekomst, dus ik zie het helemaal zitten. Daarnaast ben ik wat vrijer om zo nu en dan uitstapjes te maken naar andere uitgevers. Dat was bij Nieuw Amsterdam wel een probleem. Niet dat ik daar contractueel gebonden was, maar het werd niet echt gewaardeerd als ik iets bij de concurrentie deed (op Kluitman na, maar daar zat ik dan ook al langer).

4 opmerkingen:

Ingrid zei

Geniet lekker en kijk uit voor de tijgermuggen!

Dankzij de uitmuntende wijn kregen we inpsiratie en hebben we een leuk alternatief bedacht voor het beertjesbehang. We hopen dat jullie onze creativiteit kunnen waarderen.
P.S. De permanent markers uit de bureaulade zijn nu wel leeg.

Ionica zei

Wat heeft Bibi veel soorten nagellak! Ik heb even geprobeerd welke het mooiste staat op mijn teennagels. Ik heb daarbij een beetje gemorst. Sorry. Maar jullie vloerbedekking past nu wel weer goed bij het behang.

http://28.media.tumblr.com/tumblr_l4gm1dn1E31qbotufo1_500.jpg

Jeugdbib Ham zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Jeugdbib Ham zei

Jan paul, die dames van het escortebureau hadden vandaag een factuur bij. Ik wist niet dat jij al zo lang klant was.