dinsdag, maart 02, 2010

Nieuw: reacties

In het kader van een stukje feedback van jullie naar mij toe heb ik iets nieuws toegevoegd: reacties. Dat betekent dat je zonder commentaar aan kunt geven of je een stukje wel of niet de moeite waard vond. Je hoeft dan alleen maar aan te vinken of je het leuk /plezant vond, het je weinig kon schelen of dat je het gewoon buitengewoon saai vond. Weet ik in de toekomst iets beter wat jullie wel of niet interessant vinden.

9 opmerkingen:

ted zei

En dan kun jij zeker in je statistieken zien wie welk oordeel heeft gegeven en als het antwoord je niet bevalt, dan wordt die persoon het leven zuur gemaakt?
- Ik vind al jouw stukjes altijd heel leuk, Jan Paul!

Jan Paul zei

Uiteraard. Wie mijn stukjes niet plezant genoeg vindt die wordt zwaar gestraft. Dat lijkt me niet meer dan terecht.

Ionica zei

Wel gek dat er twee negatieve opties zijn (al durven de lezers uit vrees voor een ip-ban natuurlijk alleen "leuk" aan te vinken).

Zou je niet drie positieve opties geven? Dat mensen kunnen kiezen tussen "zeer plezant" "extreem plezant" en "buitengewoon plezant"?

Jan Paul zei

Met 'kammeniksschele' bedoel ik eigenlijk 'neutraal'.

Anoniem zei

Doe toch gewoon verder zoals je bezig bent, Jan Paul. En trek je van ons niet te veel aan. Wij vinden het prima zo.

corien zei

ik weet hoe nauwgezet jij de statistieken volgt, Jan Paul. Ik zeg niks.

Jan Paul zei

Als er inderdaad iemand makkelijk te traceren is, dan ben jij het wel Corien. En stap nou eens af van dat achterhaalde Internet Explorer 8.0. Probeer eens Chrome of Firefox.

Anoniem zei

hmpf.

Ingrid zei

Ohja, ik vind trouwens dat er wel weinig opties zijn voor 'leuk'.

Ik bedoel: je hebt toch 'ja wel aardig' of 'hee dat is grappig' of 'geweldig stuk!' (en zo kan ik nog wel even doorgaan). (Of in saaie cijfers: van 6 tot 10. Maar ik zou geen cijfers willen geven hoor. We zitten hier niet meer op school.)