donderdag, maart 11, 2010

Eindelijk mijn eigen glossy!

Klik voor groot


10 opmerkingen:

marieke zei

Kan ik me abonneren? En wat is het welkomstcadeau???

marieke zei

O en zoek je nog een columnist? Ik wil wel schrijven over het dagelijks bestaan van een van het leven genietende literatuurhater, want dat ben ik officieel sinds gisteren. Het stond in de krant, dus dan is het waar.

Lucienne zei

Geen punt erachter?

Ingrid zei

Die columns zou ik best willen lezen, Marieke.

Ionica zei

Heel grappig! Bijna net zo grappig als
http://www.nrcnext.nl/blog/2010/03/11/ype-en-willem-over-de-gerda/

Jan Paul zei

@Marieke Was dat Arie Storm? Ik kan het artikel uit het Parool nergens op internet vinden.

@Lucienne Gerda heeft ook geen punt. Een punt is zó 2009.

@Ingrid Die columns van Marieke wel? Maar de rest toch ook, mag ik hopen. Al heeft Sien het in het interview wel vaak over literatuur. Dostojewski en Toergenjev vooral.

@Ionica Bijna net zo leuk? Bijna? Hm. Maar Ype en Willem is nie echt hè. Da's allemaal in scène gezet. Weet ik toevallig.

@ Die vieze, smerige, ellendige, vuile, gore, stinkende, stinkende, rotrotrotgloeiendegloeiende pishondekop die 'gaap' heeft ingevuld: we'll hunt you down and smoke you out of your cage.

Frijs zei

WOEEEHAAAAAHAAAAAAAAAA HAHAHAHAHAHA OEWAAAAAAAH auw lachkramp
DANKJEWEL JAN PAUL!

Ionica zei

Sorry, maar om Boris van der Hamka's blijf ik waarschijnlijk tot na de verkiezingen grinniken. Maar ik heb wel plezant aangevinkt hoor!

Ingrid zei

@Jan Paul: natuurlijk wil ik de rest ook lezen. Vooral Sien over Russische literatuur (al had ik Sien meer voor de kookboeken ingeschat). Logisch toch. Ik heb immers plezant aangevinkt. Duh. Dacht ik dat scheelt weer commentaar. Maar nee. Meneer wil het preciezer weten (of vist gewoon naar complimenten).
In plaats van dat je eens naar Bibi luistert (of naar mij in eerdere comment) en wat extra keuzemogelijkheden voor de aanvinkbare reacties toevoegt. Desnoods per alinea.
Of lekker iemand inhuurt die publieksonderzoek voor je doet.
Kun jij weer fijn schrijven.

Anoniem zei

De foto op de cover is zoo goed!!
greetz r-ita