dinsdag, februari 09, 2010

De Womanizer 2000!

Herkent u dat dames? Een enorm lange rij bij de dames-wc, terwijl de heren helemaal vrij is? Wat moet je dan doen? Uren wachten? Of toch maar een stukje burgerlijke ongehoorzaamheid?

Dit dilemma is voortaan volledig voorbij dankzij de Womanizer 2000TM. Dankzij de Womanizer 2000TM kunt u voortaan als u betrapt wordt gerust zeggen: 'Is dit de heren-wc? Hoe kan ik dat nou weten? Er staat toch een vrouw op de deur?' De Womanizer 2000TM is eenvoudig aan te brengen en direct na gebruik weer mee te nemen voor een volgende gelegenheid:
De Womanizer 2000TM is verkrijgbaar in de volgende modellen:

  • Trapezium
  • Hitler
  • Parasol
  • Vietnamees Hoedje
  • Dick Bruna

13 opmerkingen:

Ionica zei

Wat een briljante uitvinding! Is er ook een Manizer voor bij extreem mannelijke evenementen (zoals worstelwedstrijden en wiskundeconferenties) waar er lange rijen voor de herentoiletten staan?

Gina zei

ha, geweldig! veel beter dan het zogeheten vrouwentoilet waar je boven moet hangen... in Maastricht is er ook zo eentje in hotel Bergere, dat nu Eden Design hotel heet geloof ik... op een gegeven moment was dat toilet niet meer toegankelijk, deur op slot. en toen de deur nog open was, bleef iedereen wachten tot de andere vrij kwam... (ik weet dit nog uit de tijd dat ik er op de zaterdagse antiekmarkt stond, recht tegenover het hotel) ik ontdek net dat het een Lady P heet...en kan zijn dat Jan Paul daar ooit al eens over heeft geblogd hier...

Jan Paul zei

Ik vind die Lady P ook een beetje gaga. Ik weet niet of er een mannenvariant is voor de Womanizer 2000TM. Maar op wiskundeconferenties heet die natuurlijk de 'π-Master.'

Annemarie zei

Ha, heel handig. Gewoon even een rokje aandoen. Ik snap alleen die andere modellen niet..

Directorat General femal-mascullini wc-prtovinjy zei

Schutten Jan Paul!

Gratiwi! Sne parugrnsji 24 annu vulloinua jranswi te WC. Pjhu feminity rosity, pyrolysato Directorat General campagnetski ‘eindeloos wachten’. Zjuk consultants Toilet & Douche (dre fom “Verein Deloitte & Touche Tohmatsu”) financial advisory we risk-management. Noppes. Finali trovati we hjulainsevje diretta 300.000 exempl. À 5.95 euri. Diretti!

Jan Paul zei

Snjit kapoezjnje?

Stefan zei

Oei, vanaf nu ook vlekjes op de bril van het mannentoilet, met al die vrouwen die er niet rechtstreeks op durven te gaan zitten.

Ingrid zei

Ja duh, die vrouwen gaan er niet rechtstreeks op zitten omdat die mannen niet kunnen mikken. Waar dacht je anders dat die vlekjes vandaan komen.

Directorat General femal-mascullini wc-prtovinjy zei

Joe want more monie? We gif joe 6.95 euri? We need 300.000 exempl fast. Is long line for femal WC. Long, long line.

Ionica zei

Waah...een pi-grap! En misschien nog wel meer in die mysterieuze aanbieding van 5.95...

Jan Paul zei

@Directorat General femal-mascullini wc-prtovinjy. Kameradzjnova. Sjva tsjuk 300.000 exempli ghi Womanizer 2000TM. Puve njet Womanizer 2000TM nove u ameliorinskje? Womanizer 2001TM zsvja momentje y 'wilde frisheid van limoenen.'

U 5.95. Solementje per vozje.

Directorat General femal-mascullini wc-prtovinjy zei

Komradzj! Spassie. Pienjoewar pattjasjki ‘dat zouden meer mensen moeten doen’. Ma eta prolemi grandi. Directorat General chatjel by Toilet Womanizer. Presidente: ‘NJET!!! (Il Presidente eta grand male chauvinist $#@%)

Dommaazj! Dommaazj! Spassie, tovarisjtsj. Votter servantski b’eternita!

Mark zei

Als vorm van protest stel ik voor dat we voortaan onze brillen onderπiesen. Eigen geslacht eerst!