vrijdag, december 18, 2009

Top drie: dommerds

Ja! Vanaf nu kan er ingestuurd worden voor de eindejaarslijstjes. Als je er een hebt (hier nog even de uitleg) dan kun je ze opsturen naar info@janpaulschutten.nl. Zelf zal ik de aftrap nemen met mijn top drie van domste mensen van 2009.

Op drie: iedereen die er aan heeft meegewerkt dat Saban Baran momenteel aan cocktails ligt te lurken op een zonnig stand (hopen we maar. Het kan natuurlijk ook dat hij ergens anders gewoon zijn oude beroep heeft opgepakt).


Kom, kom. Lach nou eens Saban. Je bent vrij!


Op twee: Henk Jan Ormel. Van deze vriendelijke vriend horen we gelukkig weinig, maar dat veranderde deze zomer. Toen kwam hij in opstand tegen een vegetarisch kookboek dat het Voedingscentrum uit wilde geven. Dat mocht niet van Ormel! Waarom niet? Omdat het Voedingscentrum onder het ministerie van LNV valt. Het is dus volgens Ormel nare gemene vegetarische rotpropaganda! Boe! Gemeen! Mag niet! Dat geld van het boek kon veel beter aan iets anders besteed worden. Aan wat? Tja, dat kan ik hier wel opschrijven, maar dat geloof je toch niet. Echt niet. Nou vooruit. Komt-ie dan. Hou je vast. Het geld moest besteed worden aan een campagne (eh... propaganda?) voor het wetenschappelijke nut van… dierproeven! Het is echt waar.

Ja, goed zo Henk Jan! Lach maar met je tweede plaats.


En met stip op een: mensen die werkelijk alle grenzen van het begrip domheid hebben overtroffen. Mensen van wie je verbaasd staat dat ze nog zelfsstandig hun veters kunnen strikken. Heel erg op een: de idioten die de eigenaren van een Suzuki Swift bedreigden en hun auto vernielden. Want Karst Tates reed ook in een Swift.

Wie hier in rijdt is een moordenaar!

Geen opmerkingen: