maandag, december 14, 2009

Now i know it!


Het spamt de laatste tijd behoorlijk op dit blog. Met een beetje geluk is dat nu grotendeels voorbij. De gewone spam begrijp ik nog wel. Het is de bedoeling dat je naar een 'splog' wordt geleid. Dat is een blog dat geld verdient via reclame-inkomsten. Hoe meer mensen de pagina bezoeken, hoe meer geld er verdiend wordt. Logisch. Dan heb je natuurlijk ook nog de Viagra en andere dingen die via spam worden verkocht. Ook logisch. Maar wat is er zo leuk aan om anoniem 'signed to your rss' of 'huh... love this thread...' te schrijven? Heeft iemand een daar een verklaring voor?

2 opmerkingen:

Marijn zei

Geen verklaring nee, maar het viel me al op dat bij je 'Laatste reacties' inderdaad 'Loved your thread' stond enzo. Bij die koopspam zijn ze al blij met 0,000001% reactie, want het kost hen toch niks. Maar zo'n onzin-ding via je comments..?
Misschien kunnen ze je IP-adres beter verhandelen als jij een keer hebt gereageerd op hun mededeling waardoor je IP-adres in prijs stijgt doordat er een echte kinderboekenschrijver achter blijkt te schuilen.

Jan Paul zei

Ik kom er ook niet achter. Ik heb nog gegoogeld om het uit te vinden, maar kwam er niet uit. R-raarrr.