vrijdag, november 06, 2009

Originele vragen...

Hoeveel interviews ik voor de Kinderboekenweek heb gedaan weet ik niet meer. Iets meer dan dertig, schat ik zo. Uiteraard kreeg ik nog wel eens dezelfde vragen. Heel logisch. Als journalist had ik de vraag 'Hou je zelf van spruitjes?' waarschijnlijk ook gesteld. Maar hoe zit dat als je écht bekend bent? Kijk en huiver:

2 opmerkingen:

Marijn zei

Ik denk eerder dat Hugh veel meer zn PA de schuld moet geven, want die stelt zijn resumé samen: daarin staat hapklaar dat hij graag motor rijdt, geen Amerikaan is en zijn vader een echte medicus was.

Wel twee interessante dingen: zelfs de Schotse 'host' had niet door dat hij geen Amerikaan was en 't moeilijkste woord voor Laurie 'murder' is, vanwege de r'en.
Zolang je geen PA hebt, Jan Paul, hoef je geen Laurie-syndroom te vrezen. Je moet dan wel je eigen antwoorden blijven verzinnen.

Ingrid zei

Ja zeg, geef zijn PA maar weer de schuld...

De fout ligt bij de networks. Voor een diepte-interview heb je nu eenmaal meer dan vier minuten nodig. Anders blijf je steken bij de introductie. Overigens is dat voor veel kijkers die de gasten (bijna) niet kennen al heel wat.

Ligt de fout eigenlijk niet bij ons, dat wij meer verwachten in vier minuten?