dinsdag, oktober 27, 2009

Handtekening


Hoeveel handtekeningen zou ik de afgelopen weken gezet hebben? In elk geval duizenden. Tussen de tweehonderd en vierhonderd per dag gedurende veertien dagen. Dat heeft in elk geval voor één positief resultaat gezorgd. Mijn handtekening is drastisch veranderd. Van een lelijke doodgeslagen bibberige langpootmug is het een signatuur met uitstraling geworden. Een paraaf met een visie. Zelfverzekerd, kordaat en vastberaden. Nu ikzelf nog.

13 opmerkingen:

marieke zei

tsja, die visie...

marieke zei

Geachte blogbeheerder van J.P. Schutten, zojuist is mij ter ore gekomen, dat de heer Schutten overweegt mij een IPban toe te kennen. Over de aard en herkomst van deze plotselinge vijandigheid is mij niets bekend. Wellicht kunt u mij verdere informatie verschaffen over mijn dossierstatus bij de heer Schutten.
Met vriendelijke groet.

Mevrouw J de Vries uit Lage Zwaluwe zei

Groot gelijk die IP-ban. Had ik al lang gedaan. Dat brutale mens van een Marieke...

Ruurd Willemse uit Heiloo zei

Vind ik ook, mevrouw J de Vries!

Henk Geitemans uit Urk zei

Anders ik wel.

marieke vanaf een gehackte computer zei

Help. Jan Paul schakelt zijn netwerk in...

marieke vanaf een andere gehackt IPadres zei

Mijn telefoon doet het inmiddels ook al niet meer.

Jan Paul zei

En probeer maar eens te pinnen...

Jeska zei

De zwierige handtekening die ik even geleden voor je ontwierp is nu zeker niet meer geldig nu je zo'n deftige krabbel hebt, Jan Paul? En het was zo handig dat ik jouw handtekening óók ‘kon’...

Jan Paul zei

Jeska bedoelt deze handtekening. Maar die was een beetje boven mijn pet. Zelfs na enig oefenen bleef het bij mij een lelijk bibberig ding.

Robbert zei

Een even eenvoudige als elegante krabbel. Prima!

marieke zei

HELP. ik sta midden in een weiland. Mijn nskaart is ook al niet meer geldig...

Ingrid zei

Marieke, hou vol! Ik heb meteen Jan de Vries van Artsen zonder Grenzen gecharterd. Gelukkig is hij weer bijgekomen van het Miebeth-incident. Vorige week ontslagen uit de kliniek. Geef even je coördinaten door, dan weet hij waar hij de helicopter kan laten landen.