donderdag, september 24, 2009

250.000!


Het is officieel! Dit blog mag zich met een gerust hart een massamedium noemen. Een bezoeker die volgens Statcounter uit Zwolle komt wilde weten wat saffraan kost. Hij of zij is officieel de 250.000e bezoeker. Namens alle medewerkers van Jan Paul's blog van harte gefeliciteerd!

Ook meteen een mooi moment om al die mensen achter de schermen van dit blog eens in het zonnetje te zetten. Harco Benemans, die al jaren de lichttechniek verzorgt, dank je wel! En dat geldt ook voor jou, Wiebe Wielinga. Wiebe doet het geluid van dit blog al vanaf dag één en staat dag en nacht klaar om te zorgen dat alle filmpjes tot in Djakarta toe te beluisteren zijn. Agaath Tepelkamp en Dini Vreugdenhil van de redactie, ontzettend bedankt voor jullie inzet en medewerking. Diederik-Jan Mbuku van de productie, zonder jou zou dit blog he-le-maal niets zijn. Jongens, team, medewerkers, vrienden, duizendmaal dank!

12 opmerkingen:

corien zei

van harte gefeliciteerd, Jan Paul! En het hele productieteam natuurlijk. Al vind ik dat je Miebeth ook wel even had mogen noemen.

bibi zei

Wie zoekt er midden in de nacht naar de prijs van saffraan? Gefeliciteerd Jan Paul (en de rest).

Jan Paul zei

Iemand uit de regio Zwolle dus. (Jonnie Boer?) Maar het kan ook ergens anders zijn, omdat die plaatsnamen zelden kloppen.

En het was niet midden in de nacht, maar om een uur of tien. Dan zijn de avondwinkels nog open.

Jan Paul zei

Corien, er zijn nog wel meer medewerkers van dit blog. Zoals de redacteur van de allereerste societyrubriek van dit blog: het gebalsemde lichaam van lenin. Maar natuurlijk ook Jacobus Kervel en Herbert Snoekhuis.

Ach, teveel om op te noemen. Maar ik vond dit een mooi moment om de jongens van de techniek en de dames van de redactie eens in het zonnetje te zetten.

Ionica zei

Gefeliciteerd allemaal met meer bezoekers dan dat de Nederlandse Antillen inwoners hebben! Ook hulde aan de anonieme ghostwriter die steeds die grappige biografietjes maakt.

Maarten zei

Wel èrg grappig, die stukjes van Lenin. Kan die niet terug?

Annelies zei

Allemaal applaus!
(Na dit feestgedruis kan ik weer een stille meelezer worden...)

Thor Bergelund zei

Og meg, Jan Paul? MEG?

Jan Paul zei

Jij? Mislukte neploser? Jij? Dit blog is óndánks jou mogelijk. Irritante Noor. Seminaamgenoot van de uitvinder van de kaasschaaf. Met je rare streepjes door de o en stomme bolletjes boven de a. Weg met je.

ted zei

Gefeliciteerd met deze mijlpaal, Jan Paul. Heb je een traantje weggepikt toen het zo ver was?

Jan Paul zei

Het was een heel emotioneel moment. Ook voor de rest van het team.

Anoniem zei

Nog even mijn verlate felicitatie, wat een succes, en dan te bedenken dat je ooit overwoog om te stoppen met bloggen! Gewoon doorgaan Paul, ik lees je blog elke dag met veel plezier, en mijn complimenten aan de schrijver van je biografie, geweldig! groetjes Rita