woensdag, augustus 19, 2009

Inzending 26 – Coen: Breiplezier

Twee inzendingen van Coen: de eerste is ideaal om zo nu en dan te bekijken als je even niets te doen hebt. Een compilatie van de grappigste plaatjes, foto's en cartoons op internet. Klik hier. Hier alvast een voorproefje:De tweede is ietwat onorthodoxer... De introductie van Coen zelf:

Je moet er niet aan denken met dit mooie weer: een fijne, warme, wollen trui, maar in de winter is een trui waarin je weg kunt zinken toch wel het heerlijkste wat er is. En waarom zou dat niet ook gelden voor een telefoonpaal, een wegbewijzeringbord of een brugpijler. PolyCotN, GrannySQ en MascuKnitty breiden voor de wereld. Tot twee jaar geleden. Wat is er daarna gebeurd? Een brei-oorlog met een richtingenstrijd? Ging de opwarming van de aarde te snel? En waarom neemt niemand in Nederland dit initiatief over? Zou het niet aardig zijn om een mutsje te breien voor het Nationaal Monument op de Dam? Of een beenwarmertje voor de televisiemast in Lopik?


Benieuwd? Klik hier en hier!

5 opmerkingen:

coen zei

Er zat vandaag echt helemaal niemand te wachten op breien.

Jan Paul zei

Dat vraag ik me af. Er zijn alleen niet zoveel reacties de laatste dagen. Reageermoeheid.

marjolijn zei

geweldig,dat breien

corien zei

goed idee, maar bij warm weer kun je ze misschien beter een katoentje aantrekken. Hier bij ons krijgen bomen en beelden een zwart-wit geblokte sarong om. Gezellig.

maarten zei

Ik vond die eerste link nou juist grappig. De Mona Lisa namaken uit hamburgervet, toch origineel. Of uit gras. En hoe verder je teruggaat hoe grappiger het wordt.