dinsdag, augustus 18, 2009

Inzending 25 – Corien: Drie favorieten

Maar liefst drie links van Corien dit keer. En over een paar dagen komt er zelfs nog een. Een bijzonder leuke, kan ik verklappen. Deze mogen er ook zijn.

Allereerst The Mum Song: hoeveel clichés kun je in één liedje stoppen? En speciaal voor alle ouders met jonge kinderen: aan hoeveel van die clichés heb je je al schuldig gemaakt? Corien schrijft: Goed om zo nu en dan even naar te kijken en je te herinneren dat je het toch echt anders zou doen dan je ouders.En dan deze link: http://www.20q.net/. Hoe origineel ben je? Probeer inventiever te zijn dan je computer.

Tot slot een inzending voor Britain's got Talent. (Corien, ik heb een andere link gebruikt dan jij die stuurde. Deze heeft een betere beeldkwaliteit en loopt beter synchroon. De eerste minuut is bij deze versie wat saai, maar die kan je overslaan.)

2 opmerkingen:

Lili zei

Zelfs (of juist?) als niet-moeder erg genoten van de Mum Song!! Geweldig.

Maarten zei

"Ik ga iets doen wat nog nooit iemand heeft gedaan" zegt die Damon Scott. Heeft hij zijn leven onder tegels en in grotten geleefd?

De Mum-song is inderdaad geweldig. Wat voor vuil kan zich eigenlijk achter kinderoren nestelen, dat het zo belangrijk is voor hun ouders?