maandag, augustus 10, 2009

Inzending 21 – Alexander: Neighbours

Als iets ontzettend stinkt, wil je uit nieuwsgierigheid vaak toch even ruiken en 'ieuw' of 'aargh' roepen. Zo is de inzending van Alexander eigenlijk. Een soort anti-inzending dus. Of zoals hij zelf zegt:

Omdat het zo bizar is. Omdat het alle wetten van de soap met voeten treedt. Omdat je je afvraagt wat de schrijvers van deze soap bezielde toen ze dit schreven. (En de acteurs, die er kennelijk geen probleem van maakten om het te spelen.) Omdat je bewondering hebt voor de afschuwelijke reclamespot die het in feite is. Omdat het ook wel leuk is om te bedenken dat die man zo'n ster is aan de andere kant van de wereld, terwijl hij hier met overgave uitgekotst wordt. Omdat de scène door de kijkers uitverkozen is tot slechtste scène in de 24-jarige geschiedenis van Neighbours. Terecht.


Kijk en huiver.

7 opmerkingen:

Jan Paul zei

Dit heet in marketingtermen 'product placement'. Meestal gebeurt dat in de vorm van zakken chips of bepaalde biermerken die door de hoofdpersonen worden genuttigd met de merknaam in beeld.

In dit geval is Rieu het product. Er zal flink geschoven zijn om hem zo in het programma te krijgen.

Ionica zei

Waaaah! Geweldig! Dit is zo slecht dat het goed wordt. Die André toch. Waarom praat hij ineens als een Duitser/Japanner?

Maarten zei

Wel gemeen dat het orkest van André de hele tijd in de auto moet blijven zitten.

Jet zei

Ieuw! Aaargh!

Anoniem zei

http://www.telegraaf.nl/prive/4576244/__Andre_Rieu_laat_kassa_rinkelen__.html?p=19,1

Gina zei

jaja. de opmerking van maarten deed me vanmiddag wel verslikken in mn thee :-)

en er is altijd iets anders in de lucht es Andre trök is op ut nes, gans Mestreech heet ut daan neet mie vaan plezeer... nou ja, heel Maastricht is overdreven...

een tranentrekker of een krijtje op een schoolbord?

Anoniem zei

Slik! Ik slaap altijd door de wekker heen. Vandaag wakker geworden om 05:22. Dan maar het JPS-blog lezen. Om vervolgens om 05:30 te liggen kijken naar Rieu... Ik ben nu bang dat ik nóóit meer de slaap zal kunnen vatten...
Marijn