zaterdag, augustus 01, 2009

Inzending 11 - Coen: Jake Lodwick

De inzending van Coen kan niet beter ingeleid worden dan door Coen zelf:

Ik kwam Jake Lodwick voor het eerst tegen op Vimeo met een prachtig lip dub-filmpje en dacht dat het een wat vreemde nerdachtige student was. Dat is hij ook, maar hij was ook een van de oprichters van Vimeo en is daarmee miljonair geworden naar het schijnt. Hij is niet meer bij het bedrijf betrokken, maar onderhoudt wel een blog http://jakelodwick.tumblr.com/ waarin hij steeds op een persoonlijke manier laat zien waarmee hij bezig is. Van high-tech tot rare lijstjes, een volstrekt vrije geest. En nog steeds houdt hij ervan om video’s te maken. Tegenwoordig staan ze maar 1 week online op http://odwick.com/ en moet je ze downloaden zodat je ze op schermgrootte ziet. Die van deze week vind ik ook een beetje engig. Maar toch leuk dat miljonairs dat doen.


Lip Dubbing: Crazy from Jake Lodwick on Vimeo.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Even ter verduidelijking: het filmpje dat Jan Paul heeft geplaatst vind ik heel goed. Het enge filmpje staat op odwick.com.
Coen

Maarten zei

Tegenwoordig hebben videoclips vijf "cuts" per seconde omdat ze anders "saai" worden. Deze film is in een take opgenomen en het blijft intrigeren. Dat is echt waanzinnig knap gedaan.

coen zei

Op zijn weblog heeft Jake inmiddels gezien dat er hier een stukje over hem staat en het laten vertalen via Google.

Jan Paul zei

'Google alert' werkt bij Jake kennelijk beter dan bij mij. Inderdaad intrigerend filmpje dat voor een heel groot deel leunt op zijn enorme charisma.

Jan Paul zei

Het kan natuurlijk ook dat Jake googelde op 'Pipi Langkous naakt' en daardoor op dit blog terecht kwam.

Jan Paul zei

Hij geeft zijn antwoord vandaag in zijn eigen blog: hij doet tien minuten per dag aan 'egosurfing.'