maandag, augustus 24, 2009

De winnaars

De winnaars van de zomerprijsvraag zijn bekend. Zij krijgen allemaal binnenkort 'Graaf Sandwich en andere etenswaardigheden' gesigneerd thuis gestuurd, tenzij ze graag een ander boek van mij willen hebben. Dat kan natuurlijk ook. Ik persoonlijk vond het erg lastig om te kiezen, maar Sien was er in één keer uit. Ik probeerde nog te kijken of er heel misschien nog mogelijkheden waren voor andere inzendingen, maar Sien wees mij er op dat mijn opperhuid geen schijn van kans had tegen de rijen ivoor in haar bek. Dat leek me een goed argument.

Gina, Maarten, Lucienne, Corien, Ionica, Kirsten, Lili, Pascale, Erik, Coen, Dorothe, Frank, Jannie, Alexander, Marjolijn en Liesbeth: heel erg bedankt!

En de winnaars zijn:

Kirsten: het was zeker geen eis om iets speciaal voor dit blog te maken, maar jij hebt het wel gedaan. En leuk ook. Dat leverde genoeg bonuspunten op voor een prijs.
Ionica: Wiskundige zoekt vrouw deed 't hem.
Pascale: door de kwantiteit en kwaliteit van de inzendingen, met name Creature Comforts.

Gefeliciteerd!

Maarmaarmaar...

Oh nee.

Enenen...

Er is nóg een prijs. De doodle van Jeska. Door haar hond Biggels voorzien van echtheidskenmerken (een vouw die door de nieuwsgierigheid en het enthousiasme van het dier is ontstaan) plús een leuke bonus. Ja echt. Twee originele 'Verstegens.' En die gaat naar een van de drie winnaars óf iemand anders die volgens jullie had moeten winnen. Stemmen kan via de poll. Let de votes begin. (Nou ja, even geduld nog, ik moet de poll er nog even op zetten).

15 opmerkingen:

Ionica zei

Hoera!!! Ik verheugde me al enorm op Graaf Sandwich en andere etenswaardigheden, dus ik ben reuzeblij. Kirsten en Pascale ook gefeliciteerd!

Ik denk dat het wel leuk is als die mooie tekeningen naar één of twee van de andere inzenders gaan. Had Coen niet het woord geraden? Wat is de bonus eigenlijk???

Jan Paul zei

De bonus is een extra tekening van Jeska.

En winnaars, mailen jullie binnenkort het adres door waar ik het boek naartoe kan sturen? Graaf Sandwich is er nog niet, maar is voor deze of volgende week 'uitgerekend.'

ted zei

Kan over de uitslag gecorrespondeerd worden?

Jan Paul zei

Ja, er kan zeker over de uitslag gecorrespondeerd worden. Het adres is:

Stichting Korrelatie
Postbus 9484
3506 GL Utrecht

Gina zei

hahahaha! mag Ted ook een boek?

alle winnaars proficiat, het was erg leuk om allerlei verschillende inzendingen te bekijken en nieuwe links te ontdekken :-)

corien zei

van harte gefeliciteerd! Het was heel gezellig, Jan Paul. Voor herhaling vatbaar.

@Ionica, die grow cube en Young House Love zijn gevaarlijk verslavend. Maar ik hoop toch vooral op een vervolg van wiskundige zoekt vrouw.

wim zei

Was Creature Comforts niet van Lili?

Kirsten zei

Woehoe!! Wat leuk! Sien en Jan Paul: bedankt! Ik zit hier bij een Wifi-punt bij de Mc Donalds in Frankrijk, dus ik houd het even kort. Ben erg blij met mijn prijs! Over 2 weken ben ik weer in Nederland en dan mail ik mijn gegevens. Ionica en Pascale: van harte!

Groetjes, Kirsten

Jeska zei

Van harte gefeliciteerd!
Inderdaad óók namens Biggels. (Hij is een beetje groot - schofthoogte 69 cm, gewicht +/- 35 kilo - en is soms wat onstuimig...)

Jan Paul zei

Oeps. Aargh. Creature Comforts is van Lili!

Dat ik in de war met Pascale was komt omdat zij ook bovenaan in mijn lijstje kanshebbers stond.

Nou, dan hebben we er gewoon een winnaar bij. Gefeliciteerd Lili!

En Lili en Pascale, duizendmaal sorry voor de blunder.

Lili zei

Het is je vergeven :-)
En had was (en is) Pascale ook zeer gegund hoor!
Maar toch leuk dat ik ook nog in de prijzen val, met dank aan de alertheid van Wim.
Leuk initiatief dit. Heb er veel plezier aan beleefd!

Lili zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Maarten zei

Een goede keus, lijkt me. Winnaars gefeliciteerd!

Jeanine zei

Hoera voor Ionica! En dat rijmt ook nog. En ook voor de andere winnaars, natuurlijk, maar ik vind het vooral leuk dat "Wiskundige zoekt vrouw" gewaardeerd wordt!

Pascale zei

Naaa, kom ik terug van vakantie, valt me deze eer ten beurt! Een beetje een onverdiende eer wel, met die Creature Comforts-verwarring, maar ik doe alsof mijn neus bloedt en neem van harte plaats op het erepodium (ik ga gewoon een beetje schuin achter Lili staan). En ik ben zo blij met het boek!

Bedankt, Jan Paul - en Ionica, Lili en Kirsten ook erg gefeliciteerd!

P.S. Op vakantie Oorlogsdieren gelezen; Bibi, ik neem mijn hoed voor je af.