donderdag, juli 30, 2009

Inzending 8 - Jeska: Doodle

De inzending van Jeska is ook alweer buiten mededinging. Mooie boel is dat. Niemand wil een boek van mij. Maar het goede nieuws is dat Jeska deze 'doodle' aanbiedt als prijs. Je kunt dus een originele Verstegen winnen.

Er zit trouwens ook een klein puzzeltje in de tekening. Er zijn vijf letters verstopt die samen een ingrediënt vormen... Als je er op klikt zie je hem groot.

7 opmerkingen:

Jeska zei

Wij hebben een fijn boeken- uitwisselprogramma lopen. Jij hebt een rijtje Verstegens in je boekenkast en ik heb een rits Schuttens staan. Hopelijk gaan we daar nog héél lang mee door.

coen zei

pesto!

Ionica zei

Mooie doodle zeg! Ik zie nog geen letters, maar ik kan die Wally ook nooit vinden...

Kirsten zei

Heel mooi!

Hopelijk bepalen de juryleden wie wat wint, want zelf kiezen lijkt me onmogelijk.

Jeska zei

Dankjewel! Dit gekrabbel, ofwel ‘doodlen’, op papier werkt voor mij prima om een rustig hoofd te krijgen. Gewoon je pen over het papier laten glijden en plots is het A4tje volledig gevuld…

ted zei

Poets! Stoep! Of moet je de volgorde aanhouden die Coen heeft gekozen (van linksboven naar rechtsonder)? Nou ja, als het een ingredriënt moet zijn waarschijnlijk wel, ja, al is een broodje stoep ook niet te versmaden. Er staan trouwens nog veel meer letters en cijfers in de tekening, maar als je de letters eenmaal ziet, zie je dat díé letters zijn bedoeld en niet de figuurtjes die er toevallig uitzien als een cijfer of letter. - Het is trouwens een heel mooie tekening!

Jeska zei

Pesto was goed trouwens, maar een broodje stoep vind ik zo grappig dat dit ook goed is. Dag!