vrijdag, juli 24, 2009

Inzending 2 - Maarten: The Wedding

Het gaat hard met de inzendingen, dus daarom voorlopig even twee per dag. Deze inzending is van Maarten. Hij is net terug uit Amerika waar dit filmpje volgens hem in ongeveer elk televisieprogramma te zien was, tot CNN aan toe.

En om de een of andere manier ontroert het toch. Schrijft hij.

Dat vinden Sien en ik ook.

7 opmerkingen:

Alexander zei

Ik ook, ik vind het geweldig. Eerst is het om te schaterlachen, daarna krijg je kippenvel.

Anoniem zei

"Dat wil ik ook" was mijn eerste reactie. Nu aan niemand doorsturen anders wordt het echt weer zo'n weddingtrend. Moet ik dan dus snel trouwen om die trend vóór te zijn? Mwa...
Marijn

Strangebrew zei

Waarlijk lieve vrienden die dit voor het paar overhadden! Waarom het zo ontroerd zal voor mij altijd een raadsel blijven, maar dat deed het wel...

Gina zei

ooit zag je dit alleen maar in films of in het theater. acteurs en artiesten konden ineens uitbarsten in fraaie dansbewegingen, of zingen in de regen... je keek dan naar musicals en had zoiets van, met fictie of toneel of film kan alles.

er is veel negatiefs uit de filmwereld/tekenfilms/videospelen de realiteit binnen geslopen. daarom is het ontroerend dat er ook eens iets positiefs van het scherm of toneel is afgestapt :-)

mensen durven zich meer aan verbeelding over te geven in het echte leven. is honderd keer hoera!

Ionica zei

Misschien is het zo ontroerend doordat ze geen van allen echt goed kunnen dansen, maar het toch vol overgave doen. Ik vraag me ook af wie het bedacht heeft, zo te zien was het eerder de bruidegom dan de bruid!

thea zei

Och jee. Nu moet ik niet alleen iemand vinden voor de rol van bruidegom, maar ook mijn vrienden gaan bewerken dat ze dansend naar het altaar gaan. Poehee.

Anoniem zei

En hier de link naar het filmpje van de scheiding:

http://www.dumpert.nl/mediabase/586241/7810da67/kent_u_dat_dansen_echtpaar_tijdens_trouwerij_nog_.html

Enjoy