maandag, juni 01, 2009

Korfoe!

We zijn heelhuids aangekomen in ons appartementje en alles doet het! Er kan dus gewoon geblogd worden. Lekker vanaf het balkon, zoals dit berichtje. Zo zonnig als op de foto is het overigens nog niet. We hebben zelfs keihard een paar regendruppels gevoeld. Minstens drie. Die overigens wel direct verdampten.

We zitten hier in een appartement op uitnodiging van Black Olive Press. Dat wil zeggen, Bibi is uitgenodigd. Onder andere Tim Krabbé, Peter Pontiac, Joost Swarte en ik geloof ook Charlotte Mutsaers gingen ons voor. Bibi vroeg of er iemand mee kon en het antwoord was ja. Dus ik mocht ook mee. Een paar dagen later vroeg Bibi of er nóg iemand mee kon en het antwoord was weer ja. Dus Edward is er ook bij. Zo hoeven Bibi en ik geen last te hebben van de gebruikelijke pijnlijke stiltes die ons dagelijks leven zo ondraaglijk maken. Bovendien spreekt Edward vloeiend Noors en dat is altijd handig.

3 opmerkingen:

Edward zei

Takk!

Margo zei

Dat lijkt me echt handig dat Noors, daar op Korfoe. Kunnen jullie ook even de weg verkennen in Sivota? Even oversteken en daar wat boeken laten liggen voor Nederlanders die daar volgende week een vakantie gaan vieren.
Kaliennogwat!

ps. Ik kwam op je blog terecht omdat mijn dochter Ionica je zonnebloemenpittenrecept aanbeval.

Jan Paul zei

Da's inderdaad vlakbij, Sivota. Zolang je het tenminste niet hoeft te zwemmen.

We gaan ongetwijfeld nog wel een boottochtje maken. En misschien wel naar het vasteland.

Je komt de naam Ionica hier overigens overal tegen, maar dat is in Griekenland niet zo verwonderlijk.