vrijdag, april 17, 2009

Kattenfilmpje

Dagelijks ontvang ik enkele tientallen mails van boze kattenfans die klagen dat ik veel te weinig filmpjes van hun favoriete dier op mijn blog zet. Daarom hier een goedmakertje: een soort geconcentreerde versie van de meest bizarre kattenfilmpjes. Niet geschikt voor babyliefhebbers in verband met bruut geweld.

4 opmerkingen:

Daan Verhoeven zei

Hoewel ongetwijfeld grappig bedoeld kunnen wij ons niet vinden in het hier geschetste beeld van de felix manipulata domestica.
De kat wordt hier afgeschilderd als een potsenmaker, een paljas, een clown. Wat een verspilling van energie! U zou hier in luilekkerland eens een video moeten maken. U zou versteld staan hoe wij de ganse dag in ledigheid doorbrengen. Tot het uur U is aangebroken en wij bij het eerste geluid van de blikopener in 1,7 seconden de gehele afstand van slaapvertrek naar voerbak afleggen.
Maar dat valt de hondenbezitter niet uit te leggen. Uitslovers!

Jan Paul zei

Hoho. Ik zet die katten niet voor gek. Dat doen ze zelf.

Ingrid zei

Ik heb buikpijn van het lachen...

marieke zei

Ach Jan Paul, Daan zeurt graag en ik kan het weten, want ik ken hem. Goed. Nee dan Tommie en Gijs Verhoeven. Die kunnen er de humor wel van inzien. Op verzoek wil Tommie ook best even met zijn tong half uit zijn bek gaan zitten. Enkel en alleen ter vermaak van de rest van het huishouden. Kortom; lachen, gieren, brullen bij ons thuis.