donderdag, februari 26, 2009

Vis met doorzichtig hoofd

Ik heb weer een bijzonder beest gevonden. Een vis met een doorzichtig hoofd (als je de beelden ziet, dan zul je het met me eens zijn dat dit dier geen kop heeft, maar een hoofd). De ogen zijn eigenlijk zijn neus als ik het goed begrepen heb. Hij kijkt met die twee groene walnoten in zijn kop, eh hoofd. Ook knap. Genoeg geleuterd. Kijken nu:

5 opmerkingen:

Miebeth rules zei

Dit is niet echt. is het echt? Als het echt is dan ben ik nergens met de narym. Ik heb ook al niet zo'n meeslepende stem als de voice over bij de vis. Ik wil me meteen in de armen werpen van deze man. (Al blijf ik geloven dat die vis niet echt is. Is hij echt?

Jan Paul zei

Hij is kei-echt.

Edward zei

En hij is kei-mooi. Echt prachtig.

marieke zei

Zegzegzeg. Ik ben de enige die kei-echte brabander. Dus ik vind die vis het keimooist.

Gina zei

geweldiggg ( met de zuid-limburgse gee hihihi), keek eerst naar de mimic octopus en bewaarde deze als toetje. als hoofdgerecht enkele crisisblogjes gelezen, oei, da's zware kost :-)
maar ik liep achter, nu dus weer helemaal bij met lezen, jan paul :-)

wat ook zo mooi is, is dat op andere weblogs and in youtube, de mensen meteen over God en de schepping en evolutie aan het denken slaan. en in discussie ook.

de onderwaterwezens zijn hele bijzondere wezens en omdat we er niet dagelijks mee te maken hebben, als landrotten zijnde, tja, het is voor mij vaak science fiction, hoor. hoezo doorzichtig, he?
net als die ene kikker.