zaterdag, februari 28, 2009

Reclame


Onderzoek bewijst het. We vinden televisieprogramma's leuker als er reclame doorheen zit. Zonder dat de kijkers het doorhebben neemt het plezier in het kijken naar een televisieprogramma geleidelijk af. Dat komt door gewenning. Reclame stopt die gewenning. Als het programma daarna weer verder gaat, kijk je met meer plezier verder.

Je raadt het al:

Dankzij Tena Lady voel ik me weer vrij en kan ik gaan en staan waar ik maar wil!

Maar goed. De onderzoeker Leif Nelson heeft het aangetoond in een wetenschappelijk onderzoek. Eens kijken of de techniek voor een blogstukje ook opgaat. Maar nu hoop ik wel dat niemand gaat plassen tijdens mijn 'commercial breaks.' Nou ja, het mag wel. Als je maar weer terug bent als mijn stukje verder gaat.

Rook heel veel Marlboro-sigaretten en voel je fijn.

Het is dus niet zo dat mensen blij zijn met de reclameblokken. Ze vinden alleen de programma's leuker. Logisch. Stel je eet een citroen. Op de momenten dat je niet eet, word je bekogeld met eieren. Dan waardeer je de citroeneetmomenten meer.

Zo zeg. Ik heb nu vijf Lamborghini's en drie huizen. Allemaal mogelijk gemaakt dankzij Frisia financieringen. Dat moet je ook doen! Leen je suf!

En? Werkt de reclame ook voor het blog? Is dit stukje nu leuker?

5 opmerkingen:

corien zei

ik weet niet hoe het komt, maar ik voel ineens de dringende behoefte om een lening af te sluiten en naar een autodealer te gaan.

Jeska zei

Zeker, een heel leuk stukje.

Even over het eieren gooien.
Andrélon heeft Ei shampoo. Dus misschien is het gooien van eieren sluipreclame?

Anoniem zei

Ja het is leuker omdat jouw reclamestukjes grappig zijn.

Ingrid zei

Er is (om nog even op de prachtige vis van gisteren voort te borduren) nog een apart soort vis ontdekt. Een stuitervis. Daar ben ik wel erg benieuwd naar. Klinkt als iets voor Bibi's Bijzondere Beestenboek deel 2.

http://www.nu.nl/wetenschap/1924867/stuiterende-vis-ontdekt-voor-indonesische-kust.html

corien zei

die ziet er ook spectaculair uit, Ingrid! Het lijkt wel of hij armpjes heeft.