zaterdag, januari 10, 2009

Meerkats

Laten we het weekend eens in gaan met een foto van een stokstaartje. Gewoon, omdat het leuk is om het weekend in te gaan met een foto van een stokstaartje. Dit is overigens Kolo, de hoofdrolspeler uit de film Meerkats. Een mooie film waarin dit beestje een jaar lang vanaf zijn geboorte wordt gefilmd. In februari in de bioscoop. Ik heb hem al gezien omdat ik er een recensie over mocht schrijven voor 'Hoe overleef ik.'

7 opmerkingen:

Stefan zei

En? Acteert hij goed?

Jan Paul zei

Als de beste. Het ís een documentaire, maar het líjkt een door een scenarioschrijver bedachte speelfilm.

En het is de laatste kans om de krakende stem van een stokoude Paul Newman te horen.

Anoniem zei

Van mij mogen de stokstaartjes de aarde overnemen. Kan me moeilijk voorstellen dat zij er net zo'n bende van maken als wij. Maar ik heb de film nog niet gezien, dus ik weet nog niet alles van de meerkatten, meerkats of meerkatsen.
Ik ga hem zeker zien!
Marijn

ted zei

Het meest merkwaardige van stokstaartjes is dat ze in het echt veel hartensmeltschattiger zijn dan als er lieflijke Walt Disneyachtige cartoon- of prentenboekfiguurtjes van zijn gemaakt.

Lena zei

Hier kijk ik naar uit, hopelijk haalt de film ook de bioscopen in België.

Gina zei

oooh, dit is een schatje! heb al heel vaak een en dezelfde documentaire over een meerkattenfamilie gezien. het blijft leuk, je leeft als kijker helemaal mee, gaat op het puntje van de stoel als er gevaar dreigt etc etc. ben benieuwd naar deze film!

splendid zei

louis vuitton handbag
louis vuitton handbags
vuitton
louis vuitton bags
louis vuitton bag