zaterdag, januari 03, 2009

Geef 's een kontje


Kijk, Tuan Tuan had teveel bamboe gegeten en daardoor kon hij niet meer goed klimmen. Gelukkig was Yuan Yuan in de buurt. Die kon hem een handje helpen.

4 opmerkingen:

Gina zei

wat lief! en nog de beste wensen voor jou, Jan Paul en Bibi en Sien. Heb trouwens op de valreep van het oude jaar de laatste pot Machandel mayo uit het rek van de dynamische biowinkel gescoord. Is inderdaad verschrikkelijk lekker :-)

Jan Paul zei

Jij ook de beste wensen Gina!

En nog een tip: een portie mayonaise wordt altijd net iets lekkerder als je er op het laatste moment nog een paar druppels citroensap door roert.

bibi zei

Gina, lekker izzie he? Ik heb inmiddels weer een nieuwe ontdekt. Op dit moment staan er zes potten mayonaise in mijn ijskast. Machandel is natuurlijk de topper, maar nu proefde ik weer twee nieuwe die heel niet slecht zijn: Reform mayonaise van De Laan. Die valt alleszins mee. Lekker zuur. En een zoetere is: Tons Hollandse Majoneis. Alleen goede ingredienten en gemaakt op zonne-energie. Je hebt ook de Belze variant. Ook goed, maar zes potten in de ijskast is even voldoende (hoewel).
En voor jou ook: een mooi 2009

maicher zei

clutch bags
ladies bags
mulberry bag
mulberry handbags
mulberry handbag