vrijdag, november 14, 2008

Post (3)

Terwijl andere mensen weken op een paar pakketten moesten wachten, bleven de vrolijke brieven bij mij binnenstromen. Bij de Zilveren Griffel kreeg ik al leuke post. Bij de Gouden Griffel opnieuw. En deze week kreeg ik opnieuw post. Dit keer een geweldige kaart van Annemarie van Haeringen, ter ere van het Kinderboekenweekgeschenk. Zelfs de Belastingdienst kwam gisteren met een vriendelijke brief. Het kan voorlopig niet op.

3 opmerkingen:

Jan Paul zei

In het groot is-ie veel mooier. Dat kun je zien door even op het plaatje te klikken.

Alexander zei

Zoiets?

"Geachte heer Schutten,

Wij vinden dat u zulke goede boeken schrijft dat wij u dit jaar ontheffen van het betalen van belasting. U hoeft uw inkomen van dit jaar niet naar waarheid in te vullen op uw belastingaangifte en ook hoeft u over het gewonnen prijzengeld voor uw Gouden Griffel geen successiebelasting te betalen, noch welke belastingen daar dan ook maar op van toepassing zouden kunnen zijn. Laat u ons ook even weten hoeveel zorg- en huurtoeslag u en uw partner wensen te ontvangen? Alles is mogelijk, voor de schrijver van KINDEREN VAN AMSTERDAM en het komende Kinderboekenweekgeschenk.

De enige voorwaarden die wij stellen zijn dat u het geld dat u nu bespaart goed gebruikt en dat u bovendien mooie boeken blijft schrijven. O wee als dat Kinderboekenweekgeschenk tegenvalt. Doe uw best.

Met vriendelijke groet,
de Belastinginspecteur"

Jan Paul zei

Eh, nee... net niet. Mijn aangifte over 2006 was definitief goedgekeurd. Maar dat vind ik ook al heel wat.