maandag, juli 07, 2008

Michael Palin


Michael Palin signeert straks bij Boekhandel Van Rossum. Dat betekent dat ik zometeen mijn grootste held ter wereld ga ontmoeten. Maar wat ga ik tegen hem zeggen? Ik heb nog geen flauw idee.

10 opmerkingen:

Jan Paul zei

Misschien moet ik een blikje Smac voor hem kopen.

Ingrid zei

Of een houthakkersoverhamd?

Ingrid zei

OverhEmd natuurlijk. De Smac kwam er tussendoor.

ted zei

Blikje Smac? Als je het leuk inpakt kan het heel goed.

coen zei

Een bossie paling en dan zeggen: 'It's almost Palin.'

Jan Paul zei

Ik heb nog twee uur en een kwartier. Hij heeft in zijn leven natuurlijk al honderden blikken spam gekregen. Maar smac?

Alexander zei

Geen blikje Smac gegeven, pff - maar je bent toch wel naar hem toe geweest?? Hoe ging het? Hoe was het? Wat deed je?

bibi zei

Alexander, dat heb ik op de achtergrond ook al ingefluisterd: doe het niet, um Gottes wille, mach das nicht (naar Stefan Zweig).

Jeska zei

En? En? Was het leuk?
Kwam je goed voorbereide groet er achterstevoren uit?

Ingrid zei

Ja! We willen alles weten! Hoe was het?? Ben je dan wel in houthakkershemd gegaan? Of in rood habijt? Of dan tenminste met een dode papegaai? (arme Michael Palin)

En wat betreft de (vorige) poll: het nadeel van een poll is dat je moet kiezen. Ik ben niet goed in kiezen. Ik wil altijd allebei, alledrie of meer.

In dat kader wil ik informeren of er misschien niet iemand (zo maar iemand, hè) is die af en toe, als smakelijk tussendoortje, een leuk stukje over dieren kan schrijven. Of een joetjoepje zoals de egel kan plaatsen. Voor mijn part een verheerlijking van de coelacanth. Eigenlijk dus van alles van schattig tot wetenschappelijk verantwoord.

Niet dat Jan Paul dit niet kan, natuurlijk, maar hij zit al aan zijn tax (las ik) en laat de specialisaties graag aan deskundigen over.

Het onderwerp dieren is natuurlijk geheel willekeurig uitgekozen. Ik heb geen flauw idee wie daarover leuk zou kunnen schrijven. Werkelijk geen idee.