donderdag, juni 12, 2008

Word ziek!

Wil je afvallen? Gooi dan al je dieetboeken op de brandstapel. Drenk je sportkleren in wasbenzine en gebruik die als aanmaakmiddel. En bekogel elke etalage waarin Sonja Bakker in de etalage ligt met je sportschoenen.

Was in plaats daarvan je handen niet voordat je gaat eten. Eet regelmatig in truckersrestaurants. Wrijf die boterham met pindakaas nog even over de al weken niet meer schoongemaakte keukenvloer. En bestel die halfgare kipsaté op de braderie.

Waarom? Hierom.

Zie hier een kleine vergelijking:

Zeven weken intensief sporten. In totaal 32 trainingssessies. 9041 kilocalorieën naar de eeuwige jachtschotels geholpen. Resultaat: een halve kilo er af.

Een paar dagen ziek. Niet sporten. Nauwelijks bewegen. Resultaat: twee kilo.

Ik bedoel maar.

7 opmerkingen:

Jeska, Dochter van een voedingskundige zei

Eh… ik wil je jubelende stemming eigenlijk niet bederven, maar kan het zijn dat je gewoon vocht kwijt bent..? Een weekje normaal eten/ leven en het zit er weer aan... (Ben ik bang...)

Jan Paul zei

Oh.

Jan Paul zei

In dat geval mag iedereen deze post als ongeschreven beschouwen.

ted zei

Hij is anders wel informatief, want begrijpen we nu goed dat je ziek geworden bent doordat je met je tong de keukenvloer hebt schoongeschuierd, bij de tv hebt zitten snacken uit de volle stofzuigerzak en de vuilnisbak hebt geboend met je tandenborstel?

Jeska zei

Maar hier over somber zijn is niet nodig want dat je zo consequent traint is héél stoer. Dát is pas een groot feest waard.

Gina zei

hahaha...bij de TV zitten snacken uit de volle stofzuigerzak...
dat vind ik wel een goed idee voor een EK voetbal reclame!

en mogen we over 4 weken eens vragen of die 2 kg nog steeds verdwenen zijn?

Jan Paul zei

Lekker hoor, vuilniszakplukjes met een dipsausje van halfverdampte oude koffie.