dinsdag, mei 20, 2008

Vraag 2: Ahmed en Mohammed

Geert en Rita hebben een lieve dochter die Juliana heet. Juliana is verliefd op twee broers, Ahmed en Mohammed. De liefde is helemaal wederzijds. Juliana kan alleen niet kiezen tussen de twee. Daarom besluiten de broers een scooterrace te houden. Wie het eerst vanuit Amsterdam Osdorp bij Juliana's huis in Blaricum weet te finishen, die mag met haar trouwen.

Geert en Rita horen net op tijd van het plan. Zij willen helemaal niet dat Juliana met een van de broers trouwt. En ze hebben heel veel macht over hun dochter. Daarom veranderen ze de spelregels. De nieuwe regels zijn: 'Degene wiens scooter het láátst over de finishlijn gaat, die mag met Juliana trouwen.' Geert en Rita denken slim te zijn. Tegen de tijd dat een van de twee aan komt is Juliana ze al lang vergeten en met Roderik-Herbert getrouwd, denken ze. Maar Ahmed en Mohammed hebben al een oplossing. Welke?

8 opmerkingen:

Richard zei

Jaaa, ik weet hem!

Jan Paul zei

Goed dat je hem nog even voor je houdt, Richard!

ted zei

Ik weet hem ook!

Alexander zei

Ik weet niet zeker of ik 'm wel weet, want ik kan alleen antwoorden verzinnen die naar mijn smaak eigenlijk een beetje te flauw zijn.

Jan Paul zei

Ik vind het antwoord niet flauw. Maar wie het weet mag het zeggen.

bibi zei

ze leggen roderik-herbert om.

Richard zei

Omdat het niet gaat om de persoon die als laatste over de finishlijn gaat, maar om de scooter, wisselen Ahmed en Mohammed van scooter.

Alexander zei

Oja!
Dan is ie toch leuker dan ik dacht.