maandag, februari 11, 2008

Welkom ufo's!

Voor de meeste Amerikanen stond het al vast. Als ruimtewezens de moeite nemen om duizenden lichtjaren in een raket te zitten om onze planeet te bezoeken, dan zullen zeker intelligent genoeg zijn om in de Verenigde Staten te landen. Vandaar dat er nog nooit een Hollywoodfilm is gemaakt waarin de aliens in grote landen als Rusland of Canada arriveren. Laat staan in Brasschaat, Skopje of Aix-les-Bains. En als ze in de VS landen, dan is de kans het grootst dat ze in Texas landen. Dat is immers de grootste staat.

De Texanen noemen hun staat vanwege deze logica dan ook 'The ufo-capital of the world'. Echt waar. Dit soort borden (zie foto) vind je dan ook door heel Texas. En... het werkt! Sinds enkele weken worden er onnoemelijk veel ufo's waargenomen in de staat. Tientallen mensen komen met precies dezelfde ooggetuigeverslagen, een aantal daarvan is zelfs gefilmd.

Ik overweeg nu ook om een briefje op de deur te plakken met 'Beste ruimtewezens, jullie zijn ook hier in Amsterdam zuid van harte welkom. Als we niet thuis zijn, laat je dan niet afschrikken door het geblaf van Sien. Ze bedoelt het alleen maar goed in haar enthousiasme. Er liggen koude biertjes in de ijskast en de afstandsbediening van de televisie ligt op de bank. Help yourself.'

13 opmerkingen:

Jeska zei

Wat zou je het ruimtewezen vragen als hij komt, Jan Paul?

Ennuh misschien moet een ruimtewezen wel heel hard niezen van bier.
Misschien prefereert hij appelmoes met een beetje parmezaanse kaas, wat schenkstroop en een toefje mayonaise d’r bovenop? Heb je dat ook in huis?

ted zei

Bij Sien staat op de keukendeur:
het is niet altijd rozengeur!
En Jan Paul die schreef op het behang:
lekker is maar ene vinger lang!
En op de deur van het buffet
daar heeft ons Bibi opgezet:
mayonaise is er altijd in ons huis
want anders blijven wij niet thuis!

Jan Paul zei

We hebben van alles in huis wat ruimtewezens maar lekker kunnen vinden. Diverse soorten mayonaise, diverse soorten kaas, diverse soorten stroop, boenwas, Dreft, bleekmiddel, wc-papier, Clinique Happy (man én vrouw), een bankstel, Sien, inkoopfacturen, een balkon, een bovenbuurman en zelfs Afghaanse kaasballetjes om op te knagen.

Dat komt wel goed...

Jan Paul zei

Wat ik zou vragen? Hm... Denkt u ook dat Joran het gedaan heeft? Wordt het nog wat met Ajax, dit seizoen? Goede reis gehad?

Maar als ik één vraag zou mogen stellen, dan zou het een spirituele zijn. Geloven zij op hun planeet in een god en een hiernamaals. Aangezien zij onze planeet hebben weten te vinden zijn ze vele malen slimmer dan wij. En ik zou het antwoord wel eens willen horen van een intelligént wezen.

Ruimtewezen Gnork zei

Ik kom eraan!

Unidentified Flying Creature zei

Yes
No
Yes
No

Jan Paul zei

Dus Joran heeft het gedaan, met Ajax wordt het niet meer, het was een goede reis en God bestaat niet. Komt redelijk in de buurt met wat ik zelf ook al vermoedde.

unidentified flying creature zei

PSV! PSV! PSV!

Jan Paul zei

Ik kan me niet voorstellen dat een ruimtewezen dat in staat is om een afstand van enkele honderden lichtjaren af te leggen een club als PSV als favoriet heeft.

Klinkt als science fiction.

bibi zei

Je moet wel opletten Jan Paul. Het is niet Clinique Happy, maar Clinique Happy Heart en dat is een heel verschil geurtechnisch gesproken, vraag maar aan Miebeth.

dorothe zei

# dat er intelligent buitenaards leven bestaat blijkt uit het feit dat ze nog geen contact met ons opgenomen hebben…

Marijn zei

"Heeft u het een beetje kunen vinden?"

Jan Paul zei

Veel files onderweg?