zaterdag, februari 09, 2008

Ross NobleIn dit filmpje legt Ross Noble uit dat tafeltennis misschien wel de grote 'Passion of the Christ' was. Ook laat hij zien hoe Jezus melaatsen kon genezen terwijl hij aan het pingpongen was.

Als er geen reactie komt over hoe grappig Ross Noble is, dan laat ik morgen een foto zien van Hans Liberg. Ik doe het echt.

11 opmerkingen:

coen zei

Ook zonder de dreiging van Liberg: ja hij is leuk. Zag ook dat er een filmpje was van hem in Room 101, ga ik nu naar kijken.

Jan Paul zei

Dank je wel Coen. Ik ontdekte hem ook omdat ik naar filmpjes van Room 101 zocht. Hij stond bovenaan, samen met Ricky Gervais.

En andere bloglezers, jullie mogen Coen heel dankbaar zijn. Ik had al een plaatje van Hans Liberg gevonden waar die met zijn hele hoofd op staat.

Jeska zei

Hm… kweet het niet. Sorry! Ik ben misschien ietwat recalcitrant maar ik vind de show van Ellen Degeneres dan leuker.
Haar eerste stand-up show na haar coming’out bijvoorbeeld: The beginning
Leuke en originele invalshoeken
De show staat ook helemaal op you tube.

Jeska zei

Dit is zóóó herkenbaar:

http://www.youtube.com/watch?v=4pLsAnKmeGQ&feature=related

Jan Paul zei

Jaah, Ellen is ook erg leuk. Ze heeft nu een talkshow. Die is ontzettend grappig. Tenminste, de fragmentjes die ik op Youtube zag. In een daarvan had ze de dochter van Bush in haar programma en toen vroeg ze of haar dochter haar vader even wilde bellen - wat ze deed. Hilarisch.

Hoog tijd dat het ook in Nederland wordt uitgezonden.

thea zei

Ehm, dat wordt ie toch ook? tenminste, een tijdje geleden wel. Op een van de rtl-en als ik me niet vergis. Misschien van de buis gehaald vanwege te duur en te weinig kijkers? Zo blijven wij ook al weer jaren verstoken van David L en Jay L.

Marijn zei

Die meat on your face-sketch is inderdaad hilarisch. Je ziet dat het fragment 8min03 duurt en bij minuut 2 dacht ik: nee, hij zal toch niet die volle 8..? JAWEL! Vooral de "meat hinges" zijn meesterlijk.
Ellen kende ik niet meer dan amper. Wat ze zegt over die health food store en 'guess how old i am', zeer treffend. Dat soort mensen mag ook naar Room 101.

ted zei

Ik eh, ik vind Hans Liberg eigenlijk wel grappig en goed. Of zeg ik nou iets waarvoor ik me moet schamen?

coen zei

Nee Ted. Hans Liberg is geweldig. Vooral in hoe hij een klassiek deuntje kan omtoveren in een modern deuntje en dat dan 80 keer herhaalt in diverse varianten, tien shows lang: dat kan echt niemand.

Jan Paul zei

Freek de Jonge vindt Bert Visscher leuk. Het is zelfs een van zijn helden. Jochem Myjer vindt Bert Visscher geweldig.

Ik vind Liberg en Visscher verschrikkelijk. Je moet leuk zijn en niet leuk doen. Les een.

Kijk voor de grap eens naar foto's van Monty Python. Je ziet ze bijna nergens lachen. Integendeel. Ze doen niet leuk en daarom zijn ze leuk. Kijk dan naar foto's van Liberg en Visscher. Alleen maar gekke bekken en rare gezichten. Op de affiches alleen al. Brrrr.

maaike zei

Thea heeft gelijk. Ellen is ook hier te zien, op net 5 geloof ik.