woensdag, februari 27, 2008

Jan Pauls Consumentenblog: Caja

11 opmerkingen:

Jan Paul zei

Ik laat in mijn enthousiasme per ongeluk de verkeerde kant van het pak zien. Op de achterkant staat de Nederlandstalige versie en daar staat letterlijk: 'Vol fruitige CAJA'!

Jeska zei

Ha! Geweldig, Jan Paul! Leuk onverwacht.
Eat your heart out Felix Meurders!

Tja, je wordt bedonderd waar je bij staat door al die producten...
En moet je echt zó schenken met zo'n pak?
Volgens mij gaat dat bij mij helemaal fout en zit het alsnog aan het plafond.

Jan Paul zei

Neeneenee! Als je goed kijkt zie je dat ik geen druppel knoei. Juist met de opening naar beneden krijg je een vacuüm dat er voor zorgt dat alles naast het glas terecht komt. Probeer zelf maar eens uit.

Gina zei

haha, ja, geweldig dit blog! (wrijft in handjes) dat ga je toch wel vaker doen he?
en over mayonaise gesproken, ik heb bij de Jumbo een merk gevonden, 100% natuur, op zonne energie gemaakt, scharrelei dooiers... tonsmosterd.com of nl, weet ik zo snel niet meer.
ok. groet!

marieke zei

Zo! Ik ben net door een collega onder mijn bureau uitgevist. Daar zat ik nog na te lachen/grinniken/gniffelen.
Hier past meer één ding: We want more!

Alexander zei

Oh wat verschrikkelijk dat ik thuis verstoken ben van internettoegang, wegens onverklaarbaar falen van de verbinding, en dus aangewezen ben op de studieruimte van de universiteit, waar ik slechts in het grootste geniep kan zitten privésurfen, maar waar het - eerlijk is eerlijk - toch echt iets te vrijpostig zou zijn om op je lachende gezicht te klikken en het filmpje te bekijken, Jan Paul! Maar zodra dat rottige internet het thuis weer doet...

coen zei

Is dat een echte Marleen Felius?

Jan Paul zei

Jaha, da's een echte Felius. Goed gezien!

ted zei

Mooie afmaker, die tank vol benzine! En ik wist helemaal niet dat je het pak ondersteboven uit moet schenken! Ga ik zeker proberen. Ik had in de winkel al gezien dat in dit soort sappen hoofdzakelijk het goedkope druiven- en appelsap zit. Zo zit in granaatappelsap wel heel erg veel appel, maar heel erg weinig granaat.
Hoe heb je dit gefilmd? Met een webcam of een beter cameraatje? Ik heb zelf geprobeerd of ik een filmpje op kon nemen met een webcam, maar het zag er zo beroerd uit dat ik het weer heb opgegeven.

Alexander zei

Gezien en genoten en ja, dit is een van de onbetwiste hoogtepunten in de luisterrijke geschiedenis van dit blog. I want ook more.

Jan Paul zei

Gewoon met de webcam van mijn MacBook. Er zit ook een supermakkelijk programmaatje op. Op het eind ging ik even de mist in. Knip. Delete. Opnieuw. Klaar. En vervolgens zet-ie het ook nog in een keer op YouTube.

Onvoorstelbaar.

Aan 'Ode aan Sien' van vorig jaar had ik uren zitten pielen.