maandag, december 10, 2007

Vragen van lezers

Traditiegetrouw behandel ik op elke tweede vrijdag in december van een oneven jaar weer vragen van lezers van dit blog. Jullie hebben weer massaal ingezonden! De eerste vraag is van Roekje Stuiter uit Gasselternijveen:

U zou toch nog iets doen met de geheime dienst? Moet dat nog komen of gaat dat niet door?

Jawel Roekje, dat gaat zeker door. Morgenochtend interview ik niemand minder dan Sybrand van Hulst in Bergen op Zoom. Hij is net met pensioen gegaan, maar was tien dagen geleden nog directeur van de AIVD. We doen het interview in de klas van Steef Hopmans op basisschool De Krabbenkooi. Hij heeft de geheim agententest op de site van de AIVD gewonnen.


De heer Kraima uit Amsterdam vraagt:

In de Washington Post stond dat u deze week met enkele bekende schrijvers naar Stockholm gaat. Klopt dat gerucht? En loopt het blog dan gevaar?

De Washington Post heeft gelijk. Vanaf woensdag vertrek ik voor enkele dagen naar Zweden. Maar zondagavond ben ik alweer terug. Het blog komt dus niet in gevaar. Als het goed is hebben we er gewoon internet.


Jaap Bekelmans uit Gapinge schrijft:

Dit is al de vijfde keer dat ik schrijf en ik ben nog nooit in uw lezersvragenrubriek gekomen. Als het nu weer niet lukt dan lees ik uw blog nooit meer en lees ik voortaan alleen nog het weblog van Ted van Lieshout.

Nou Jaap, je staat erin!

5 opmerkingen:

ted zei

Wat ga je doen in Stockholm en waarom ga ik niet mee? Dát zou ik wel eens willen weten!

Jeska zei

Mag ik als undercover agent het interview met Sybrand van Hulst bijwonen?
Dan vermom ik mij als... als...
Daar kom ik op terug.

Jan Paul zei

Sorry, ik kan geen antwoord meer geven op deze vragen. Over twee jaar is er weer een bloglezersvragendag.

Alexander zei

Vertel es, vertel es, hoe was het bij de AIVD??

marieke zei

lezersvragen??? en ik mag echt alles vragen???