woensdag, december 05, 2007

Ufonieuws

De republikeinse presidentskandidaat Dennis Kucinich werd belachelijk gemaakt toen hij in een debat vertelde dat hij wel eens een ufo had gezien. Dat zal hem weinig kunnen schelen, want Ronald Reagan en Jimmy Carter maakten er ook geen geheim van dat ze ufo´s hadden gezien en die werden toch president. Bovendien maakte het een discussie los die er toe leidt dat vele ufo-dossiers weer geopend worden. Tientallen piloten van de Amerikaanse luchtmacht hebben gezegd soortgelijke objecten te hebben gezien als de presidentskandidaat. Waarnemingen die ook corresponderen met radarbeelden. Ze eisen nu een onderzoek dat de waarheid aan het licht brengt.

Overigens ben je niet gek als je in ufo´s gelooft. Dat zijn ongeïdentificeerde vliegende objecten en die bestaan. Het is weer net een ander verhaal als je denkt dat daar ruimtemannetjes in zitten die met de lichtsnelheid tientallen jaren op reis zijn geweest om hier even rond te zweven en weer weg te vliegen (of even rondzweven, seks hebben met een aardbewoner en dán weer wegvliegen).

5 opmerkingen:

ted zei

Het zou inderdaad wel heel dom zijn om te denken dat er ruimtemannetjes in zitten die tientallen jaren op reis zijn. Iedereen weet dat ze in een wippie heen en weer vliegen.

Jan Paul zei

Interstellaire sekstoeristen. Nou schijnt seks met aardbewoners best leuk te zijn, heb ik me laten vertellen.

coen zei

http://www.youtube.com/watch?v=YasDy-LwQjk
Zelf gezien!

Jan Paul zei

En? Zijn ze nog langsgekomen voor interstellaire seks?

coen zei

Helaas niet.