donderdag, oktober 25, 2007

De ster uit het verleden: Monica Lewinsky

Zelf omschreef ze het zo: ´Ik ben wereldberoemd om iets waarvan je niet blij wordt als je daar wereldberoemd door bent´. Het is alweer tien jaar geleden dat het speelde. Maar hoe ging het verder met de voormalige staigiare in het Witte Huis?

Naar eigen zeggen overleefde ze de hectiek en spanning door heel veel te breien. Ook ontving ze een aardig zakcentje met diverse media-optredens. Dat bood haar de mogelijkheid om een eigen handtassenmerk te beginnen. Maar een Lewinsky was geen Gucci, dus dat ging mis. Intussen presenteerde ze ook een reality televisieshow die ook geen succes werd.

Dat bracht haar op het idee om - ondanks de mislukte stage - toch maar weer de collegebanken in te duiken. Met succes. Want ze mag zich sinds een jaar ´Meester in de rechten´ noemen. Die titel haalde ze overigens in Londen, waar ze een tijdje buiten de spotlights vertoefde. Inmiddels is ze zo nu en dan met een enkele B-ster in de trendy restaurants van Manhattan gesignaleerd. Ze moet binnenkort immers toch eens gaan solliciteren...

2 opmerkingen:

Jeska zei

Sneu hoor.
Ik heb het altijd een hele typische toestand gevonden.
Zou ze Bill nog een kerstkaart sturen? *LOL*

ted zei

Het ergste van die hele affaire destijds was dat mr. president haar tegen haar zin op de knieën dwong. Hè? Was het niet tegen haar zin? Wat was er dan aan de hand?