vrijdag, september 07, 2007

Vanaf volgende week...

Het is nog zoeken naar een nieuwe medewerker voor de societyrubriek. Maar met gepaste trots kan ik melden dat de vrijdagbijdrage vanaf volgende week uit deze keuken komt. Niemand minder dan voormalig driesterrenkok Jacobus Kervel (spreek uit Kervél) gaat wekelijks schrijven over alles wat maar interessant is in de wereld van de gastronomie.

Kervel werkte met de grootste koks ter wereld: Franco Colombani, Auguste Escoffier jr en Paul Bocuse. Als hij zou willen dan kan hij uitvoeriger schrijven over een tomatenras dan Lou de Jong over de hele Tweede Wereldoorlog. En hij komt hier schrijven. Op dit blog.

5 opmerkingen:

ted zei

Ik ben nóú al twee ons aangekomen!

jeska zei

Oh, leuk! Dat kan ik gebruiken.
Teds recept was ook een groot succes.

thea zei

Hoe heb je dát voor elkaar gekregen???

Jan Paul zei

Ik heb met namen gestrooid, Thea. Toen hij hoorde dat ook Miebeth Zalfjes aan dit blog meewerkt liet hij zich overhalen.

marieke zei

Ongelooflijk. Ik zit met pen en papier klaar voor de meest overheerlijke recepten. (Wel graag makkelijk en snel... anders dan gaat het boven mijn kookpet).