vrijdag, september 28, 2007

Rode Duifel

Dankzij mijn vrienden van de NS ben ik gisteren elf uur (min twee uur lunch) onderweg geweest - zonder overigens mijn uiteindelijke reisdoel te halen. De meeste vertraging liep ik op door het verkeerde advies. Maar goed. Er wordt al meer dan genoeg over de NS geklaagd, dus dat hoef ik niet ook nog eens te doen. Daarom klaag ik over een duif die de reis bijna nog een uur langer had laten duren. Een Belgische duif, dus een Rode Duifel. Woehahaha!

Het dier zat - ongetwijfeld expres - op de wijzers van een klok in een stationshal (niet de klok op de foto overigens). Op het achterste stukje van de minutenwijzer om precies te zijn. En er zat nog al wat speling in die wijzer, want toen de duif wegvloog schoot de minutenwijzer ineens vijf minuten vooruit. Ik kon nog net op tijd naar de trein rennen. Rotbeest.

2 opmerkingen:

ted zei

Weet je wel zeker dat het een Belgische duif was? Het zou me niks verbazen als het een Nederlandse duif was met logistieke problemen.

Jan Paul zei

Dat zou best eens kunnen. Het is voor een duif in elk geval makkelijker om naar België te reizen dan voor een mens met de NS.

Oeps. Nou klaag ik toch weer over de NS.